TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Puro Merakl覺lari 襤癟in Salam Bir Blog

Mesaj 2fast4u » 31 May 2011, 13:02

punk coh覺ba ve partagas tan key覺f ald覺ysan y覺ne onlar覺 oner覺r覺m b覺lmem anlatab覺ld覺m m覺 cunku bu 覺k覺 marka hem kubal覺 hemde l覺der ve farklar覺 sadece f覺yatlar覺 deg覺l .Avrupadan alaca覺n覺 tahm覺n edersek g覺r覺s sev覺yes覺 olarak haf覺f orta sayab覺leceg覺m punch serisi ,por larranaga ,montecristo yu unutmadan kolayca bulab覺leceg覺n dom覺n覺kl覺 don d覺ego ben覺m favor覺ler覺m.Ayr覺ca gokcen den 覺n覺s yap覺yorsan oradak覺 buyuk freeshop un hum覺dorunda dom覺n覺k el sarg覺s覺 15 l覺k naylon seffaf pakette 45 euro ya cok guzel 覺c覺ml覺 purolar var herhangi bir marka et覺keti yok uzerler覺nde.robusto boy el sarmas覺 naylon pakette .g覺derken alam覺yorum kurur d覺ye donuste de kasa kuyruuna g覺rem覺yorum... s覺md覺l覺k arkadas覺m覺n ald覺klar覺 覺le 覺dare ed覺yorum.Ama tavs覺ye eder覺m. Ayr覺ca seyahatte 覺ken oradak覺 sat覺c覺dan haf覺f orta 覺c覺ml覺 b覺r puro tavs覺yes覺 alman faydal覺 olur. tek tek farkl覺 tadlar deneyerek r覺ske atmadan donusunde kend覺ne uygun b覺r kutu cigar ed覺nmen d覺le覺yle.
Resim
coh覺ba dem覺sken gecen aksam double corona ve limitless key覺fl覺 oldu.coh覺ba 覺c覺n yorum yapmak zaten gereks覺z ama f覺lm basar覺l覺 :))))
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj punk » 31 May 2011, 13:05

Teekk羹r ediyorum tavsiyeler i癟in 2fast. Denemelerimden sonra bir kez daha -fiyat/performans a癟覺s覺ndan- Rusya'dan fikir dan覺abilirim sana. Keyifli i癟imler ;)

Bu arada malesef AHL'ye ineceim i癟in bahsettiin Dominik'lilerden mahrum kalaca覺m. Ancak fiyat覺ndan 繹t羹r羹 denemek isterdim.
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

Mesaj Clk » 31 May 2011, 13:10

2fast4u yazd覺:Resim
herojd tesekkurler :D

2fast, bu fotograftan biraz acele icilmis izlenimi doguyor...
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj 2fast4u » 31 May 2011, 13:11

rusya 覺c覺n 繹zellikle bir yorum yapamad覺m ama tahm覺n yoluyla soyleyeb覺lr覺m k覺 kuba purolar覺n覺 rahatca bulab覺lrs覺n yaln覺z d覺kkat et takl覺tler覺nden sak覺n magaza sen覺 en az覺ndan hum覺 odas覺yla falan tatm覺n eder olsun .覺y覺 tat覺ller
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 31 May 2011, 13:12

niden :D clk
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj Clk » 31 May 2011, 15:51

Vermis oldugum 繹rnekte ki yanma diger fotograflarina g繹re daha d羹zensiz de ondan dedim. Lezzetli diye bayagi bir asilmissin :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj 2fast4u » 31 May 2011, 17:56

valla bravo ....adm覺n覺 bond olan s覺teden boyle yorumlar beklen覺r :lol: herkes detekt覺f :D dogru tesp覺t soguk b覺r dusseldorf aksam覺 覺d覺 ve eve yak覺n puro 覺cmek 覺c覺n en ac覺l cozum b覺r bierhaus olunca b覺t覺r覺p kalkmak 覺sted覺m :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj Clk » 31 May 2011, 17:58

Olaya yine bir T羹rk yorumu getireyim.

Iciyoz da biliyoz :D Bosa konusmuyoz burada :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners