DenizKSK yazd覺:imdi eri oturup doru konual覺m abiler, dostlar!!
ok 癟ok yeni balayanlar i癟in bu iin 7S36'l覺 Seiko 5'i nedir? Bak覺n Mako falan demiyorum direkt 36 mm Seiko 5 standart..
襤yerinde linkler blokajl覺 olduu i癟in ilk sayfadan okumaya balayamad覺m bu konuyu, evden devam edeceim.
Not1: Sigaradan nefret ederim, yan覺mda i癟ilmesine dayanamam, duman覺na katlanamam.
Not2: Erk Bey abi, 襤zmir'de nereden temin ederiz starter 癟繹mezler i癟in puroyu??

Yada en iyisi ben hi癟 bulamayay覺m bu ie..
Ek Not: Youtube 羹zerinde
CIGARVIXEN isimli bir test kanal覺 buldum. Test videolar覺 s羹per, adam覺 direkt puroya balatt覺r覺r.

imdi yeni balayanlar i癟in tedarikle ilgili en b羹y羹k problemi anlatay覺m.
Bata purolar覺n Rolex'i diyebileceimiz Cohiba olmak 羹zere, T羹rkiye'de orjinal K羹ba purosunu gidip paras覺n覺 vererek alaca覺n覺z bir yer olduunu sanm覺yorum. Yasal deil zaten bandrols羹z t羹t羹n 羹r羹n羹. Tezgah alt覺 diye satan yerlerin de %99.99'u 癟akma puro sat覺yor. Ben de dahil herhalde herkes en az bir kere kesin yemitir kaz覺覺!
Puroyu zaten humidor dediimiz nem ve s覺cakl覺覺 stabilize edilmi ortamlarda saklamak laz覺m. yle tezgah alt覺ndan 癟覺kacak puro %00.01 ger癟ek bile olsa 癟oktan ruhunu teslim etmi olur. 襤zmir'de Hilton i癟indeki yer dahil hepsi sahte puro sat覺yor. En iyi y繹ntem yurtd覺覺 seyahatleri s覺ras覺nda d覺ardan almak ya da freeshoplardan edinmek. 襤lk balarda tubos diye ge癟en t羹pl羹 koruma kab覺nda sat覺lanlardan almakta da fayda var.
襤nternetten de satan yerler var. Hatta i癟lerinde TR temsilcisi olup da mallar覺 g羹mr羹kten 癟ekip size teslim ederken paras覺n覺 alanlar da var. Ancak onlar i癟in de 繹zellikle TR siparilerinde araya 2-3 tane 癟akma s覺k覺t覺r覺yorlar diye duydum. Ondan sonra oradan da kestim al覺verii. K羹ba i癟in freeshop+yurtd覺覺, Amerikan i癟in ise bizzat Amerika'daki kuzeni kulln覺yorum ben. Onlarca online cigar shop var Amerikan. Purolar kuzene gidiyor, o da bana kargoluyor.

@whiskey tebrikler 癟ok 覺k