zino dav覺doff serisi .....gecen sene basel dav覺doff magazas覺ndan ald覺g覺m 2 adet purodan sonra akl覺mda kalm覺st覺.Tekrar edindiim no:6 lar daha k覺sa ve gercekten kuba purosu olmamas覺na kars覺n ni癟in zino ismini ta覺yor cok net anlat覺yor.
 zino dav覺doff serisi .....gecen sene basel dav覺doff magazas覺ndan ald覺g覺m 2 adet purodan sonra akl覺mda kalm覺st覺.Tekrar edindiim no:6 lar daha k覺sa ve gercekten kuba purosu olmamas覺na kars覺n ni癟in zino ismini ta覺yor cok net anlat覺yor.  zino lar 繹zel seriler olup b覺l覺nen覺n aks覺ne beyaz  deil siyah t羹plerde sat覺l覺yor.
 zino lar 繹zel seriler olup b覺l覺nen覺n aks覺ne beyaz  deil siyah t羹plerde sat覺l覺yor. 

Herkeze afiyet olsun..
  Herkeze afiyet olsun.. 

Baran yazd覺:Puro konusunu zevkle takip ediyorum.Purodan anlamay覺 ve i癟ebilmeyi isterdim ama malesef puroyu ge癟tim Cafe Creme blue bile a覺r geliyor i癟emiyorumHerkeze afiyet olsun..

baran en k覺sa zamanda yorumlar覺 bekl覺yoruz
 baran en k覺sa zamanda yorumlar覺 bekl覺yoruz 

Sigaradan al覺覺k olduum i癟in i癟ime cekmeme halini k覺v覺ramad覺m dogrusu..Bana starter bu ii sevdirecek kolayl覺kla ula覺p alabileceim bir puro tavsiye edermisen覺z cok memnun olurum.Bagdat caddesindeyim lokasyon olarak buralara yak覺n yerler tercihim olur
   Sigaradan al覺覺k olduum i癟in i癟ime cekmeme halini k覺v覺ramad覺m dogrusu..Bana starter bu ii sevdirecek kolayl覺kla ula覺p alabileceim bir puro tavsiye edermisen覺z cok memnun olurum.Bagdat caddesindeyim lokasyon olarak buralara yak覺n yerler tercihim olur 

af覺yet olsun
 af覺yet olsun 

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 10 misafir
| 
 | ||||||||||||||