2fast4u yazd覺:morrissey

whiskey bahsett覺g覺n yer maya levent 覺n 覺c覺ndek覺 mekan san覺r覺m.Bu arada bende kat覺l覺yorum sahte puro cok fazla .2 y覺ld覺r yurt覺c覺nden puro alm覺yorum.Yaln覺z cuba c覺gars ta bu t覺p b覺r seye rastlamad覺m.Al覺sver覺s yapan tan覺d覺klar覺m mevcut.Nub ser覺s覺 hakk覺nda b覺lg覺 ver覺rsen sev覺n覺r覺m.Mensei , f覺yatlar ve i癟im sertlii hakk覺nda .Bu arada bende s覺gara kullanm覺yorum.Hatta 覺gren覺yorum.Cok nad覺r club boy yada m覺n覺 coh覺ba ,mcristo tuket覺r覺m.
Bilgiim kadar覺yla anlatmaya 癟al覺ay覺m Nub'lar覺 ve 繹zellikle Connecticut 460'覺. Nikaragua k繹kenli, ilgin癟 vitolalara sahip g羹zel 羹r羹nler 癟覺karan bir firma diyebiliriz. Genel olarak bakt覺覺m覺zda asl覺nda 癟ok 癟eidi var. Mesela; Cameroon 464T, Connecticut 460, Habano 460, Habano 464T vs.vs. zellikle, Cigar Afficianado taraf覺ndanda 癟ok fazla reklam覺 yap覺l覺r ve genelde y羹ksek puan al覺rlar. ahsen ben 癟ounu seviyorum 繹zelliklede Baran'a 繹nerdiim "Nub connecticut 460" benim favorimdir. 襤癟imi gayet ho, s覺rad覺覺 bir vitolaya sahip, ve fiyat performans覺 y羹ksek bir puro. Fiyatlar覺 25'l羹 kutu i癟in $130, tek dalda ise $6-7(tuboslar belki $0.50-$1 daha fazla olabilir) civar覺nda deiiyor. K覺sacas覺 癟ok 繹zg羹n bir puro diyebiliriz denemeni tavsiye ederim
Bir ka癟 resim ekleyelim:

En sevdiim yan覺: