herojd11 yazd覺:Whiskey , apesen afiyet olsun

Wabi 癟ok teekk羹rler bilgilerinizden ahsen ben kendi ad覺ma ciddi olarak faydalanmak isterim u an i癟in 癟ok balang覺癟ta yaln覺zca ara s覺ra orta fiyatl覺 freeshop purosu i癟en biri olarak orta vadede bir humidor edinerek biraz daha yukar覺lara 癟覺kmak istiyorum ve bu 癟ok bilgi ve ilgi gerektiren konuda whiskey,2fast gibi sizinde aktif olman覺z覺 dilerim
degerli herojd11 buyuk keyifle memnuniyet duyarim.
acikcasi 18 yil once yola ciktigimda bana yol gosteren olmadigi icin cok fazla hata yaparak az da olsa bir yol kat ettim..
hep soyledigim gibi puro onemli bir keyif alma koprusu...mumkun oldugunca bu firsatinkacirmayiniz.
neyse ilk zamanlar turk purolari, islak purolar, toscana lar, dominikler vs vs bolca icmis ve dogru yolu bulabilmis biri olarak sunu soyleyeyim.
puro isi kendi tarzinizi bulana ve ekipmanlarinizi tamamlayana kadar pahali bir zevkdir.
ilk is bir humidor alin.tr de cok fazla cesit var..dogru tip humidor standartlarini kolayca bulabilirsiniz.ama ucuza alacaginiz humidor hicbir isinize yaramaz.kutunun icindeki nemin absorbe edilmesini saglamaz.
sonra cutter yada delici..(lezzet farkindan bahsederiz)
ictiginiz puro daima cuba olsun.gerekirse miktari azaltin ama cubadan vazgecmeyin.
dogru puro size ni asla kutu kutu alarak degil oncelikle tek tek alarak belirleryin sonra kutuya gecin..tek tek alimlar dutyfree fiyatlarina gore cok yuksek fiyatlidir.istanbulda iseniz memos yada akmerkez deki shopla konusabilir belki lezzeti bulana kadar cesit indirimi alabilirsiniz...
simdilik bu kadar...bana kalsa gunlerce yazarim ama galiba soru yanit daha mantikli.