Benim yilbasi purom "biraz bayat" Sancho Panza Molinos Temmuz 1989 dogumlu,tabiiki farkli bir tabirde kullanilabilinir: K羹bali dilber 21 yasinda,resit ve lezzetinin "zenitinde",%70 civarindaki nem ortaminda bunca yil yatarak nefasetini korumakla birlikte t羹m acimsi tadlardan arinmis bir ... ;fazla m羹tevazi bir methiye oldu ama gecen seneden beri bu g羹n羹 iple cekiyorum. Kolonya'dan selam
Koleksiyon abartili olur,genelde dayanamayip zamani gelmeden t羹t羹r羹yorum K羹balari,ama bir kac kutu var:en son aldigim Behike BHK 56 lardan bir tane yaktim , kanimca cok taze oldugundan en az 1-2yil beklemeli,bekletmekde cok zahmetli bir is,hele T.C.'de kalibre edilmis Hygrometre bile bulamiyordum.