whiskey yazd覺:Fakat ne yaz覺k ki puro sahte.

T羹rkiye'de 癟ok yayg覺n bir durum. Behikeleri yurtd覺覺nda bile bulmak 癟ok kolay deil. Elinizde daha fazla bu 羹r羹nden varsa iade etmeyi deneyin bence. Eer iade edemezseniz, purolar覺 癟繹pe at覺n. Bu tarz yerlerden puro almaman覺z sal覺覺n覺z a癟覺s覺ndan iyi olacakt覺r. Orijinal el sar覺m覺 purolar覺n aksine, sahte purolar覺n 癟ok b羹y羹k bir k覺sm覺nda yapraklar覺 bir arada tutmak i癟in ne olduu belirsiz yap覺t覺r覺c覺lar kullan覺rlar. Yapraklar覺n kalitesini ve dier etkenleri ge癟tim, sadece bu yap覺t覺r覺c覺n覺n ate ile bulumas覺 bile sal覺覺n覺za ciddi ekilde etki edebilir. Eer ger癟ekten puro k羹lt羹r羹ne merakl覺ysan覺z size yard覺mc覺 olabilirim.

Cok bilerek aldigim bir sey degil

icinde ki hologramdan bahsediyorsaniz o var nereden sahte oldugunu anladiginizi merak ettim cunku sahte olanlari inceledim ve bu orjinalin aynisi? Hologramlardan tutun, dik durma, altin rengi, yag kivami bile ayni ee bu orjinal demek olmuyor mu?
Utanilacak bir sey yok ki niye utanayim yarin oburgun o kadar para verip replica bir saatte alabilirim bilmeden , olabilir yani.. Dedigim gibi orjinalligi konusuna katilmayacagim malesef falat tabiki cok bilgili oldugum bir konu degil bu sizden yardimci olmanizi isterim cunku ayda 2-3 te olsa iciyorum keyfim yerinde oldugunda nerelerden alinabilir nedir ne onerirsiniz

cok almadigim icin fiyat bazi 40-50 civari olabilir. Bu arada elimde 3 tane vardi bunlardan adama gidip diyecek iki cift lafim var