TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj whiskey » 25 Haz 2013, 01:22

2fast4u yazd覺:Benim bu cakma behikeler yuzunden bir arkadsimla aram acildi herife puron sahte dedim nerdeyse fidel castro hediye getirdi diyecekti .Halbuki ne gerek var bilmemek degil ogrenmemek ayip

2fast, ne yaz覺k ki benimde bir ka癟 tane b繹yle an覺lar覺m oldu. ok samimi olduum kiiler deildi fakat yinede insan覺n can覺n覺 s覺k覺yor bu tarz olaylar. Umar覺m aran覺z yine eskisi gibi olmutur. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj 2fast4u » 25 Haz 2013, 08:37

Bond:)whiskey egosu yuksek olunlar ile ortak nokta bulmak zor bu sefer o da benim saatlere takti kafayi :)ugrasiyoruz iste :)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Strider » 25 Haz 2013, 11:12

whiskey yazd覺:Fakat ne yaz覺k ki puro sahte. :roll: T羹rkiye'de 癟ok yayg覺n bir durum. Behikeleri yurtd覺覺nda bile bulmak 癟ok kolay deil. Elinizde daha fazla bu 羹r羹nden varsa iade etmeyi deneyin bence. Eer iade edemezseniz, purolar覺 癟繹pe at覺n. Bu tarz yerlerden puro almaman覺z sal覺覺n覺z a癟覺s覺ndan iyi olacakt覺r. Orijinal el sar覺m覺 purolar覺n aksine, sahte purolar覺n 癟ok b羹y羹k bir k覺sm覺nda yapraklar覺 bir arada tutmak i癟in ne olduu belirsiz yap覺t覺r覺c覺lar kullan覺rlar. Yapraklar覺n kalitesini ve dier etkenleri ge癟tim, sadece bu yap覺t覺r覺c覺n覺n ate ile bulumas覺 bile sal覺覺n覺za ciddi ekilde etki edebilir. Eer ger癟ekten puro k羹lt羹r羹ne merakl覺ysan覺z size yard覺mc覺 olabilirim. :thumbup: :champ:

Cok bilerek aldigim bir sey degil :) icinde ki hologramdan bahsediyorsaniz o var nereden sahte oldugunu anladiginizi merak ettim cunku sahte olanlari inceledim ve bu orjinalin aynisi? Hologramlardan tutun, dik durma, altin rengi, yag kivami bile ayni ee bu orjinal demek olmuyor mu?
Utanilacak bir sey yok ki niye utanayim yarin oburgun o kadar para verip replica bir saatte alabilirim bilmeden , olabilir yani.. Dedigim gibi orjinalligi konusuna katilmayacagim malesef falat tabiki cok bilgili oldugum bir konu degil bu sizden yardimci olmanizi isterim cunku ayda 2-3 te olsa iciyorum keyfim yerinde oldugunda nerelerden alinabilir nedir ne onerirsiniz :) cok almadigim icin fiyat bazi 40-50 civari olabilir. Bu arada elimde 3 tane vardi bunlardan adama gidip diyecek iki cift lafim var :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Strider

Kay覺t: 17 May 2013, 01:41

Mesaj whiskey » 25 Haz 2013, 11:22

Beyaz noktalar uyumsuz ve orant覺s覺z. En 羹st ve en alt s覺radaki beyaz noktalar alt覺n renkli eritlere 癟ok yak覺n, hatta bitiik. Logodaki kad覺n覺n sa癟覺 羹st alt覺n silindire 癟ok yak覺n. Kad覺n覺n boynunun alt覺ndaki siyah 癟er癟eve noktalar覺 d羹zg羹n kesmiyor. Birde 繹dediiniz fiyat覺 yazarsan覺z sahte olduunu size daha iyi kan覺tlayabilirim.

Nas覺l ki sahte bir Rolex'i tan覺mas覺 buradaki 癟ou saat severler i癟in kolay bir ise sahte purolar覺 tan覺makta o kadar kolay.
En son whiskey taraf覺ndan 25 Haz 2013, 11:25 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Mesaj whiskey » 25 Haz 2013, 11:24

2fast, bu ark覺da benden sana ve arkada覺na gelsin. :D

Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Mesaj Strider » 25 Haz 2013, 11:26

whiskey yazd覺:Beyaz noktalar uyumsuz ve orant覺s覺z. En 羹st ve en alt s覺radaki beyaz noktalar alt覺n renkli eritlere 癟ok yak覺n, hatta bitiik. Logodaki kad覺n覺n sa癟覺 羹st alt覺n silindire 癟ok yak覺n. Kad覺n覺n boynunun alt覺ndaki siyah 癟er癟eve noktalar覺 d羹zg羹n kesmiyor.

Nas覺l ki sahte bir Rolex'i tan覺mas覺 buradaki 癟ou saat severler i癟in kolay bir ise sahte purolar覺 tan覺makta o kadar kolay. Birde 繹dediiniz fiyat覺 yazarsan覺z sahte olduunu size daha iyi kan覺tlayabilirim.

Whiskey dogrudur tabiki :) saat severlikte yeniyim keza bunda da ornek verdim sadece yani olabilecek olaylar bunlar belki sizin icin degil ama benim icin.. Cok onceden aldim fiyatlarini hatirlamiyorum ama ucuk bir mevla degildi. Dedigim bazda alinabilecek orjinalligini guvenerek alacagim yerler neresidir?
Kullan覺c覺 avatar覺
Strider

Mesaj whiskey » 25 Haz 2013, 11:35

Strider yazd覺:
whiskey yazd覺:Beyaz noktalar uyumsuz ve orant覺s覺z. En 羹st ve en alt s覺radaki beyaz noktalar alt覺n renkli eritlere 癟ok yak覺n, hatta bitiik. Logodaki kad覺n覺n sa癟覺 羹st alt覺n silindire 癟ok yak覺n. Kad覺n覺n boynunun alt覺ndaki siyah 癟er癟eve noktalar覺 d羹zg羹n kesmiyor.

Nas覺l ki sahte bir Rolex'i tan覺mas覺 buradaki 癟ou saat severler i癟in kolay bir ise sahte purolar覺 tan覺makta o kadar kolay. Birde 繹dediiniz fiyat覺 yazarsan覺z sahte olduunu size daha iyi kan覺tlayabilirim.

Whiskey dogrudur tabiki :) saat severlikte yeniyim keza bunda da ornek verdim sadece yani olabilecek olaylar bunlar belki sizin icin degil ama benim icin.. Cok onceden aldim fiyatlarini hatirlamiyorum ama ucuk bir mevla degildi. Dedigim bazda alinabilecek orjinalligini guvenerek alacagim yerler neresidir?

Levent'te CHE cigar lounge var. Sahibi Yiit bey. Kendisiyle iletiime ge癟ip sizin i癟in en doru purolar覺 bulabilirsiniz. Bir maaza daha var fakat fiyatlar CHE'ye g繹re daha y羹ksek ve 羹r羹n se癟enei daha dar. Eer ilgilenirseniz oran覺nda bilgilerini verebilirim ama size tavsiyem CHE'ye gitmeniz olacakt覺r. Bu iki maaza d覺覺nda T羹rkiye'de orjinal puro bulman覺z 癟ok 癟ok zor. Eer bulsan覺z bile k繹t羹 artlar alt覺nda tutulmutur veya fiyatlar 癟ok komiktir. AVM'lerdeki tobacco shoplardan uzak durman覺z覺 tavsiye ederim. Dier bir alternatif ise duty free shoplar. Fakat en az 3'l羹 purolar sat覺yorlar ve son durumu bilmiyorum ama uzun zamand覺r purolar覺 癟ok k繹t羹 ekilde nemlendiriyorlard覺. Eer 繹zellikle denemek istediiniz bir 羹r羹n varsa veya yak覺n zamanda 繹zel bir okazyon da i癟meyi planl覺yorsan覺z benimle 繹zel mesaj yoluyla iletiime ge癟erseniz, size daha fazla yard覺mc覺 olabilirim. :champ: :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Mesaj Strider » 25 Haz 2013, 11:41

whiskey yazd覺:
Strider yazd覺:

Levent'te CHE cigar lounge var. Sahibi Yiit bey. Kendisiyle iletiime ge癟ip sizin i癟in en doru purolar覺 bulabilirsiniz. Bir maaza daha var fakat fiyatlar CHE'ye g繹re daha y羹ksek ve 羹r羹n se癟enei daha dar. Eer ilgilenirseniz oran覺nda bilgilerini verebilirim ama size tavsiyem CHE'ye gitmeniz olacakt覺r. Bu iki maaza d覺覺nda T羹rkiye'de orjinal puro bulman覺z 癟ok 癟ok zor. Eer bulsan覺z bile k繹t羹 artlar alt覺nda tutulmutur veya fiyatlar 癟ok komiktir. AVM'lerdeki tobacco shoplardan uzak durman覺z覺 tavsiye ederim. Dier bir alternatif ise duty free shoplar. Fakat en az 3'l羹 purolar sat覺yorlar ve son durumu bilmiyorum fakat uzun zamand覺r purolar覺 癟ok k繹t羹 ekilde nemlendiriyorlard覺. Eer 繹zellikle denemek istediiniz bir 羹r羹n varsa veya yak覺n zamanda 繹zel bir okazyon da i癟meyi planl覺yorsan覺z benimle 繹zel mesaj yoluyla iletiime ge癟erseniz, kendi koleksiyonumdan sizin i癟in uygun purolar覺 kargolat覺r覺m. :champ: :thumbup:

襤lginize cok tesekkur ederim :champ: Dediginiz yeri not ettim uygun bir zamanimda gidip hosuma gidenleri alacagim.. Dedigim gibi cok icmedigimden yuksek fiyatlara cikmak istemiyorum yuksek dedigim belki iyi bir puro icin cok az olabilir ama tek bir adete en fazla dusundugumde 60-100 arasi veririm herhalde ama yinede bu fiyatlara da cok kotu olacagini sanmiyorum alacaklarimin, gidince gorecegim artik. 襤leride duzenli bir sekilde icmeye baslayip ve daha da ilgili oldugumda ilk sizinle iletiseme gececegim , tekrardan sagolun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Strider

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners