Acikcasi bu sahte olayi ile karsilasmamak icin neredeyse K羹ba havaalan覺nda satis fiyatina yakin bi fayata almistim. Sahte cikmalari bayagi bi a覺rtt覺 beni

Daha once de soyledigim hic gibi puro hobim bi donem sehir disindan arkadaslarim, misafirlerim geldiginde alkolle birlikte kullanmaktan ibaratti. Zaten son purolari da hep hediye ettim, cok anlamiyorum.
Humidorun resimlerde de goruldugu gibi kapaginda bi catlak var, ucaktan inip eve geldigimde farketmistim ama yapacak bisey kalmamamisti artik
Humidor ilk 1 sene cok iyi is cikardi, hergun higrometreyi koltrol ederdim, tam hatirlamiyorum ama purolarin kurumamasi icin 80-100arasinda olmasi gerekiyordu galiba. Ama 1 yil sonra humudorun kapaginin bir kenari donme yapti ve kapak tam oturmamaya basladi, sonaki donemlerde de higrometre sabit bi degerde kaldi. Zaten 1 senenin sonunda puro icme durumum tamammen bitmisri ve acikcasi bu durumu hic onemsemedim. Su anda da kapagi gunlerce acik kalsa da sanirim yine ayni degeri gosterir
Kuba'da tutun yapraklari arasina muz kabuklari sardiklarini duymustuk. Hatta bi isporta tezgahindan aldigim partagas muz kabuguydu ve icerken marul gibi kat kat acilmisti
Dediginiz gibi cok dikkat etmek gerek,