TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj uhpu » 26 Oca 2014, 14:54

Elimde tek kalan Cohiba
ResimResim
Kullan覺c覺 avatar覺
uhpu

Kay覺t: 05 Kas 2013, 02:00

Mesaj uhpu » 26 Oca 2014, 15:11

Uzun sure purolar覺 saklamak icin K羹ba'dan Humidor alm覺t覺m

ResimResimResim

2 tane de farkl覺 marka purom vard覺
Resim
Resim

Bunlar art覺k sadece kitapl覺kta dekor :)

Bir de arkadaslar覺ma Cohiba sigara getirmitim ama i癟iminin cok a覺r olmas覺 nedeniyle kimse beenmedi, elimde bir paket Cohiba sigara kald覺 ve sigara kullanmad覺覺m icin isteyene hediye edebilirim.Resim
Resim

Son olarak toplu aile fotosu :)
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
uhpu

Mesaj whiskey » 26 Oca 2014, 21:17

uhpu, afiyet olsun. Fakat ne yaz覺k ki ilk fotoraflardaki esplendidos sahte. :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj uhpu » 26 Oca 2014, 22:02

whiskey yazd覺:uhpu, afiyet olsun. Fakat ne yaz覺k ki ilk fotoraflardaki esplendidos sahte. :roll:

Oncelikle yorum icin teekk羹r ederim,

Ama hem Cohibayi hem de Partagasi fabrikalarindan direk orijinal ve bandrollu olarak almistim.
K羹balilar kacak olarak fabrikalardan isciler tarafindan disariya cikarilan 2 veya 3. Kalite uretilen purolari illegal olarak mahalle aralarinda turistleri evlerine cagirarak cok uygun fiyatlara satmaktaydi.
Biz de Turkiye'ye getirecegimiz purolarin 2. Kalite yada sahte cikmamalari icin fabrikalardan satin aldik.

Cunku ulke disina en fazla 2 kutu (bir kutuda 25 adet cohiba bulunmaktad覺r) puro cikartma izni vardi. Ben de limite takilmamak icin kendime 1 kutu cohiba ve arkadaslarima da tekli, 6'li olmak uzere Partagas, R&J getirdim. Bu partagas ve R&J lerin bir kacini Havana'da yerel halktan ve puro muzesinden satin aldim. Bunlarin % 100 orijinal oldugunu idda edemem ama Cohiba konusunda eminim ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
uhpu

Mesaj sercankaf » 26 Oca 2014, 22:36

Ben de yazmak istememistim ama artik whiskey'e katilabilirim.
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullan覺c覺 avatar覺
sercankaf

Ya: 42
Kay覺t: 16 May 2012, 09:33

Mesaj uhpu » 26 Oca 2014, 22:48

Oncelikle tesekkur ederim,
Bilgilnize saygi duyuyorum, sizin kadar bu konuda iyi bildigimi idda etmiyorum ama cok sasirdim :shock: :shock:
Cunku orijinal diye satin aldigimi dusundugum bi urunun yillar sonra sahte oldugunu ogr3nmek bayagi ilginc bi durum oldu benim icin :lol: :lol:

Sahte oldugunu kutudan mi yoksa purodan mi anladiniz??
Kullan覺c覺 avatar覺
uhpu

Mesaj whiskey » 27 Oca 2014, 04:45

Ayr覺nt覺ya girmeden anlatmam gerekirse; y羹z羹k kendini 癟ok belli ediyor. Cohiba'lar ne yaz覺k ki en fazla sahtesi 羹retilen purolar覺n ba覺nda geliyor. K羹ba'da bile 癟ok ciddi miktarda sahte puro var. Havaalanlar覺nda bile ciddi miktarda sahte veya 癟ok k繹t羹 koullarda saklanm覺 purolar olduunu d羹羹n羹rsek asl覺nda bu durum hi癟te a覺rt覺c覺 deil. Sahteyi i癟memenizi 繹neririm. Zira, bu t羹r sahte 羹r羹nlerde t羹t羹n羹n nereden geldii ve ne olduu bilinmez. Ayr覺ca, yapraklar覺 yap覺t覺rmak i癟in kimyasal kullanm覺 dahi olabilirler. :roll: Ve son olarak, higrometreniz hep o derecelerde mi kal覺yor?
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj uhpu » 27 Oca 2014, 08:06

Acikcasi bu sahte olayi ile karsilasmamak icin neredeyse K羹ba havaalan覺nda satis fiyatina yakin bi fayata almistim. Sahte cikmalari bayagi bi a覺rtt覺 beni :shock: Daha once de soyledigim hic gibi puro hobim bi donem sehir disindan arkadaslarim, misafirlerim geldiginde alkolle birlikte kullanmaktan ibaratti. Zaten son purolari da hep hediye ettim, cok anlamiyorum.
Humidorun resimlerde de goruldugu gibi kapaginda bi catlak var, ucaktan inip eve geldigimde farketmistim ama yapacak bisey kalmamamisti artik :D
Humidor ilk 1 sene cok iyi is cikardi, hergun higrometreyi koltrol ederdim, tam hatirlamiyorum ama purolarin kurumamasi icin 80-100arasinda olmasi gerekiyordu galiba. Ama 1 yil sonra humudorun kapaginin bir kenari donme yapti ve kapak tam oturmamaya basladi, sonaki donemlerde de higrometre sabit bi degerde kaldi. Zaten 1 senenin sonunda puro icme durumum tamammen bitmisri ve acikcasi bu durumu hic onemsemedim. Su anda da kapagi gunlerce acik kalsa da sanirim yine ayni degeri gosterir :D
Kuba'da tutun yapraklari arasina muz kabuklari sardiklarini duymustuk. Hatta bi isporta tezgahindan aldigim partagas muz kabuguydu ve icerken marul gibi kat kat acilmisti :lol:
Dediginiz gibi cok dikkat etmek gerek,
Kullan覺c覺 avatar覺
uhpu

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners