TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj Hsnmrycl » 13 May 2013, 15:49

asy :champ:
avsu :champ: temiz ve f/p oran覺 uygun bi red tip de ben bulsam ii olur :)
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj rlxdaytona » 13 May 2013, 17:07

Hey,
senin Fatboy kac senesinden ?....Ben bundan 3 sene 繹nce bir Fatboy aldim ve aslinda memnunum. Ama benim en sevdigim tras aletim deyil:

Her zaman kullandiklarim:
Merkur 34c (En cok sevdigim...bir Porsche 911 gibidir)
Merkur 500 Progress ( Buda iyi...bir Lamborghini Aventator gibidir)
Merkur 21c ( Bir Mercedes SLK gibidir)
Gilette Fatboy ( Bir Cadillac gibidir )

Selamlar...

Hsnmrycl yazd覺:Ge癟en haftalarda Ebay'de bir Fatboy ihalesine denk gelmitim. Sat覺c覺 ilan覺nda aletin sorunsuz ancak ya覺na bal覺 kararmalar覺 olduunu belirtmiti. Fotolar覺 incelediimde bu kararmalar覺n asl覺nda sabun ve kire癟 art覺覺 olabilecei y繹n羹nde bir fikir olutu bende. Bu fikre dayanarak ben de ihaleye kat覺ld覺m ve 49 dolara aleti sat覺n ald覺m. 襤zlediim ihaleler sonucu kutusuz ve fena durumda olmayan Fatboy'lar i癟in normal bir rakam olduu kan覺s覺 olutu bende. Genellikle 45-65 dolar fiyat aral覺覺nda geziniyorlar.

Fatboy bug羹n elime ulat覺. Tam olarak tahmin ettiim gibi kaplamas覺 son derece iyi korunmu, en ufak bir kaplama a覺nmas覺 ya da pas覺 olmayan, sadece sabun ve kire癟 nedeniyle matlam覺 bir alet. Ne mekanik bir kusur ne de eri bar problemi var. Ya da g繹r羹n羹te 繹yle. Kullan覺m esnas覺nda da s覺k覺nt覺 olaca覺n覺 sanm覺yorum. Akam yapaca覺m dif覺r癟as覺 ve macunu temizlii ve belki bir kereye mahsus olarak uygulaayaca覺m metylan ile parlatma ileminden sonra 覺覺l 覺覺l olaca覺na 羹phem yok.

B繹ylece geleneksel t覺raa merak salar salmaz dikkatimi 癟eken Fatboy'a da sahip oldum. Art覺k sadece bir tane Red Tip Super Speed alarak alet sat覺n alma iini noktalayaca覺m. Super speedlere bak覺n覺yorum ama istediim durumda bir tane denk gelmedi hen羹z.

imdi Fatboy'un fotolar覺n覺 ekleyeyim. Temizlik sonras覺 fotolar覺 da yak覺nda eklerim.

Resim
Resim
Resim
Resim
Sevgiler, Saygilar
Fersan
Kullan覺c覺 avatar覺
rlxdaytona

Ya: 57
Kay覺t: 27 Au 2012, 14:51

Mesaj asymptote » 13 May 2013, 17:38

Almanlar t覺ra aleti konusunda da sabun konusunda da iyiler. Sabun olarak ne kullan覺yorsun rolexdaytona?
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj rlxdaytona » 13 May 2013, 17:44

su an kulladigim sabun haslinger (Aloa Vera). Bundan haric arada sirada Tabac ve Proraso kullaniyorum...ama Tabac ve Proraso Haslinger kadar iyi deyil ve Haslinger e g繹re daha pahalilar

asymptote yazd覺:Almanlar t覺ra aleti konusunda da sabun konusunda da iyiler. Sabun olarak ne kullan覺yorsun rolexdaytona?
Sevgiler, Saygilar
Fersan
Kullan覺c覺 avatar覺
rlxdaytona

Ya: 57
Kay覺t: 27 Au 2012, 14:51

Mesaj Hsnmrycl » 13 May 2013, 22:24

rlxdaytona, benim fatboy E 1 kodlu. Yani 1959'un ilk 癟eyreinde 羹retilmi bir model. Bildiim kadar覺yla fatboylar 1959-60 ve 61 y覺llar覺nda 羹retildi. Dolay覺s覺yla benim aletin 羹retilen ilk modellerden olduunu s繹yleyebilirim.

akam biraz s覺cak su, biraz deterjan ve di macunu yard覺m覺yla y羹zeysel bir temizlik yapt覺m.

ite sonu癟lar:

alet tam da beklediim gibi 覺覺l 覺覺l ortaya 癟覺kt覺!

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Mesaj Erdem35 » 13 May 2013, 22:39

bilmiyorum bana ne oluyor :? ama ge癟enler de s羹per marketin birinde dolan覺rken g繹z羹m tra k覺sm覺na tak覺ld覺... sonra iki 羹癟 dolat覺m tekrar geri geldim ve kendimi gillette fusion proglide tra makinesi(titreimli pilli bknz. hala daha elektrikliden vazge癟mi deilim,orta yolu bulma 癟abas覺nday覺m :lol: :lol: ) ve tra jelini al覺rken buldum... son 3 tra覺m覺 bunlarla oluyorum... korktuum sivilceler daha 癟覺kmad覺... ve jiletin sinekkayd覺s覺n覺 繹zlemiim a癟覺k癟as覺 :roll:
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj Hsnmrycl » 13 May 2013, 22:47

erdem bundan ka癟覺 yok. her erkek asl覺na r羹cu ediyor :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners