asymptote » 13 May 2013, 23:27
癟 haftad覺r M羹hle R41 ile t覺ra oluyorum, Emre Fatboy'u ortaya serince heveslendim ve fatboyla bir t覺ra olay覺m dedim. Dokuzuncu ayarda Feather jilet kulland覺m, 癟ok rahat ve kolay bir t覺ra oldu. Normalde bu ayarda keskin jilet kullan覺nca y羹z羹m tahri oluyordu, fakat R41 ile uzun s羹re t覺ra olunca dikkatim olduk癟a artm覺 olmal覺 ki hi癟bir tahri ya da kesik yaamad覺m. Fatboy son ayarda sanki mild bir aletmi gibi geldi bana, fakat konforunu ve rahatl覺覺n覺 sevdim. unu bir kez daha teyit ettim ki birincil aletim R41. Bakaca agresif aletleri de denemek istiyorum asl覺nda. Merk羹r Futur ve modifiye (sap覺 plastik olmayan) Progress gibi.
Bu arada Tabac 癟ok koyu bir sabun, kullanmad覺m ama Silvertip f覺r癟alar kolay kolay k繹p羹rtemez bu sabunu gibi geliyor bana. Tabac'覺n kokusu beni benden al覺yor. nerilen bakaca sabunlar var, denemek istiyorum ancak onlar覺n kokusu Tabac gibi g羹zel olmazsa bir k繹eye atar覺m, kullanmam diye korkuyorum (ger癟i forumda salam bir yanc覺 varken b繹yle korkular beslemek yersiz..)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein