Ya 癟ok g羹zel de bayar bence. Aftershave'i al bence en az覺ndan u癟ucu. Ben 繹yle yapt覺m. Asl覺 mauritz parf羹mleri ve kolonyolar覺 pek bozulmuyor. Al覺nabilir. Al sen al. Ben de alaca覺m
Bu arada geltir'de fatboy ald覺覺m覺 deklare etmitim. Ancak bug羹n temizlersen kodu dikkatimi 癟ekti K-1 yani fat boyda yok. Fat boy diye bildiin slim alm覺t覺m bildiin agresif deli bir ey bu sol yana覺m覺 9 ayarda, sa taraf覺m覺 ise 1 ayarda ald覺m. Geltir'de 癟akt覺rmay覺n
Sonu癟: sol tarafta bol bol yanma ve k覺zar覺kl覺k. Sa taraf ise p羹r羹z羹m羹z yumuac覺k. arko ice mint tra kremi derbi jilet eliinde ferah ve kaygan bir tra olmas覺na ramen 9 ayar baya覺 bir 覺s覺rd覺.
Pipolar eliinde fotoraflar覺 burada :
p.s. Ebay'den bir tane de fat boy sipari ettiim i癟in geltir'de yalanc覺 癟覺kmayaca覺m elime ge癟ince futbol ve kutusunu paylaaca覺m. Baya覺 temiz duruyordu.
Fotoraf konusunda Herojd'a rakip geldi beyler.. Deville, fatboy umar覺m istediin gibi 癟覺kar.. Ben alet konusunu b羹y羹k 繹l癟羹de kapatt覺m, al覺rsam art覺k futur ya da megress al覺r覺m. Yaln覺z denemem gereken bir s羹r羹 sabun ve baz覺 jiletler var. Ayr覺ca orta vadede bir tane shavemac finest badger ve bir de muhtemelen simpson chubby best badger f覺r癟a almay覺 d羹羹n羹yorum. Ha bir de scuttle mutlaka almal覺y覺m. K繹p羹k s羹rekli s覺cak kals覺n istiyorsak scuttle 繹nemli, fbolukbas bence sen de al bir tane..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Hsnmrycl yazd覺:avsu07!!!! abi fatip hay覺rl覺 olsun yorumlar覺 bekliyoruz
Dostum keke sadece Fatip olsayd覺, g繹z羹nden ka癟m覺, bir adet Fatip, bir adet Progress ve bir adet eski kafa 2011 羹retimi 繹ncesi R41 ald覺m. R41 Krali癟enin memleketinden yola 癟覺kt覺, dier ikisi bu g羹n yola 癟覺kar. 襤zlenimlerimi yazar覺m.
Yaln覺z imdiden 10' a yak覺n alet oldu, Allah sonumuzu hay覺r etsin.
En son avsu07 taraf覺ndan 15 May 2013, 09:20 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.