Y覺llard覺r kulland覺覺m klasik Mach3, M3, Blue3, Fusion ve Arko k繹p羹k (jel kullanam覺yorum) ikili tak覺mlar覺na ek olarak art覺k bunlar覺 da katt覺m. D羹n Watson'dan 13 TL'ye ald覺m bu Wilkinson f覺r癟ay覺 (Made in Germany). 襤nternetten edindiim bilgilere g繹re "boar" domuz k覺l覺ndan mam羹lm羹. 1 gece sabunlu suda dinlendirdim. Sabaha ne koku kald覺, ne sertlik. Yar覺n ilk f覺r癟al覺 t覺ra deneyimine haz覺r覺m bakal覺m. Birde Jaguar marka f覺r癟a almak istiyorum, varm覺 kullanan??
Jaguar domuz k覺l覺 f覺r癟alar arasinda olduk癟a tercih edilir bir markadir 繹zellikle 1071 gibi efsane ve b羹y羹k bir modele sahip olmas覺 geleneksel t覺ra ile ilgilenen herkeste bir adet Jaguar bulundurma arzusu dourur kolay bulunabiliyor ve kaliteli daha ne olsun ama benim domuz tercihim semouge dur 繹zellikle 1305 ve 2000 modelleri
Ge癟en g羹n ilk kez ustura ile tra olmay覺 denedim, surat覺mda bi yeri doramadan g羹zelce hallettim... Al覺abilirsem san覺r覺m bir daha tra makinalar覺na d繹nmem san覺r覺m, zira ustura ger癟ekten 癟ok daha temiz i g繹r羹yor...
襤lk olarak berberimden biraz kalitesiz bir ustura ald覺m (ali b覺y覺kl覺), elim al覺覺rsa dovo'lara ge癟meyi d羹羹n羹yorum... ge癟mi entry'lere bakarken bir 癟ok faydal覺 bilgi de edindim, ger癟ekten yazanlar覺n eline sal覺k...
Aa覺daki linkte youtube'daki bir how to use straight razor... videosu yer al覺yor, adamlar t羹rk mal覺 derby kullanm覺, takdir ettim.