TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj asymptote » 29 Kas 2014, 22:49

Hay覺rl覺 olsun kethuda57.. :champ: Progress herkesin beendii bir alet, eminim sen de beeneceksin.. :thumbup: F覺r癟a konusuna gelince: Belirlediin b羹t癟eyle al覺nabilecek en iyisi yine Lijun'dur. Forumda yeni ortaya 癟覺kan bir T羹rk markas覺 var, Tipsoft. Onlar覺n fiyatlar覺 ne d羹zeydedir bilmiyorum, bir arat覺r istersen..

Anesthesia yazd覺:Bildigim kadariyla sert celikli ustura oluyor bu jaguarlar. Bilemesi de zor koreltmesi de :)

Simdiden hayirli olsun. Kutu acilisini bekleriz :)

Benim sakal覺m o usturay覺 kesin k繹reltir, ama g羹癟 kuvvet olduk癟a bileriz, sorun yok.. ;)
Yak覺nda Arko t覺ra sabunu hediyeli bir iki kutu a癟覺l覺覺 yapmay覺 d羹羹n羹yorum Anesthesia.. :) :thumbup:
G繹z羹m kanayama 50000 kay覺ta ama 250 dolar bir kay覺 i癟in ciddi para.. :? (Dana derisi bir saat kordonuna 100 dolar istendiini d羹羹n羹rsek asl覺nda 癟ok deil belki de.. )
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj kethuda57 » 29 Kas 2014, 23:07

Asymptote asl覺nda u anda akl覺mda olan rakam bu.. Ama senin de dediin gibi keyifli tra覺n en 繹nemli akt繹r羹 olan f覺r癟ada 繹zenli se癟im yapmak 繹nemli... Biraz daha arat覺r覺p al覺m yapaca覺m. Bir tane al覺p uzun y覺llar kullanaca覺m zaten.
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 42
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Re: Ynt: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj argentum » 30 Kas 2014, 02:01

argentum yazd覺:Saat,dolma kalem,癟akmak derken bir de bu 癟覺kt覺 ba覺ma :) Bir arkadas覺n arko t覺ra kremi ne g羹zeldi kullanmak laz覺m demesinin ard覺ndan i merkur futurlere, simpsons f覺r癟alara kadar gitti.:) Ancak mach 3 ve t羹revleri ve panasonic elektrikli makineden sonra b羹nye hemen al覺smaz diye imdilik banat special sentetik f覺r癟a, wilkinson classic makine, perma sharp jilet, arko t覺ra sabunu ile kendimi deneyeceim.Sakal覺m 癟ok s覺k deil makine ve domuz k覺l覺 hari癟 tavsiyelere haz覺r覺m.

Yok ben bunlardan vazge癟tim. Her zamanki gibi kendi 癟ap覺mda abartt覺m. Ej de89, astra mavi, tipsoft silvertip finest, cella ya karar k覺ld覺m. O usturay覺 g繹stermeyin kan覺ma girmeyin:-) Tercihlerim nas覺l? zellikle tipsoft? Bir de ej de89 yerine barley mi alay覺m d羹z 89 elden kayar m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
argentum

Kay覺t: 27 Au 2013, 09:41

Mesaj argentum » 30 Kas 2014, 02:10

Bu arada tipsoft un fiyatlar覺 silvertip f覺r癟alar aras覺nda a癟覺k ara uygun.
Kullan覺c覺 avatar覺
argentum

Kay覺t: 27 Au 2013, 09:41

Mesaj asymptote » 30 Kas 2014, 02:14

Barley doru tercih olur. Hem g繹rsel a癟覺dan hem kullan覺l覺l覺k a癟覺s覺ndan.
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Anesthesia » 30 Kas 2014, 08:09

Firca icin tavsiyem markadan ziyade turu yonunde olacak. Silvertip killar cok yumusak ve sabunu cok tutar yuze aktarmak istemezler, best badger turunde almanizi tavsiye ederim, hem daha ucuz hem de daha mas繹z fircalar. Hele twoband bestbadger bulursaniz cok guzel olur
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Erdem35 » 30 Kas 2014, 21:35

2 ayd覺r frank shaving finest badger f覺r癟a kullan覺yorum... nivea tra kremi ve gillete fusion tra b覺癟a覺..sonras覺nda rebul 覺ce ya da incir kolonyas覺 ve nivea after shave balm... tra b覺癟a覺n覺 deitireceim, ebayden bak覺n覺yorum ama hangi 癟eit alaca覺ma karar veremiyorum... ortalama bir sakal覺m var ve cildim biraz hassas... ne 繹nerirsiniz??
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj Erdem35 » 30 Kas 2014, 22:01

Safety razorlar 20C,23C,33C,40C...... gibi numaraland覺r覺lm覺lar bu numaralar neye g繹re verilmi?? teekk羹rler :champ:
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners