ilk olarak (bana göre) en iyiden başlamak istiyorum:
- Dior homme intense eau de parfum

parfüm uzmanlarından çok iyi notlar aldığı kadar hiç parfümden hoşlanmayanların bile sıcak baktığı bir parfüm dior homme İntense , söylendiği gibi her yeni neslinde biraz daha kalıcılığı azalmakta. Gerçekten hissedilir kalitede bir deri kokusu var. Kalıcılığına 10 üzerinden 9 verebilirim fark edilirliği de aynı derecede ama benim bu parfümde en çok hoşuma giden şey kokudaki kalite hissi . Yapaylıktan uzak, çok çok kaideli bir kokusu var . Moda markası parfümlerden belki de niş parfüm markalarına en yakın kalitede olanı. Karakter koku arayanlara şiddetle tavsiye ederim
not : kalıcılığı çok iyi olduğundan isteseniz de bitiremiyorsunuz resimdeki şişe belki de 4 senelik kullanım

2- Bvlgari Man İn Black

kalıcılık konusunda dior homme kadar olmasa da kalite algısı ve farkedilirlik bakımlarından aşağı kalmayan bir koku
ağır sert kokular sevmeyenler için itici gelebilir ama genelde aldığım yorumlar hep iyiydi
indirimde 150 ml lik ( baya ağır bir şişesi var) almıştım. Hantal bir şişesi olsa da püskürtme aparatı çok kaliteli olduğu için miktar hem olması gereken kadar çıkıyor hem de çok rahat şekilde kullanılıyor.
karakteristik koku arayan arkadaşlarım mutlaka bir kozmetik dükkanından denemeli bence