TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj mvurucu » 19 Mar 2016, 12:45

Palatini koklamadim ancak harika bir palatin yorumu olarak MIN new york un turkiye ye ozel yaptigi shaman onerebilirim

Toprak yosun cicek ozleri biraz baharat ve paculi ile harika bir dort mevsimlik koku...

Denemek isteyen yine bu markayi home of scents de bulabilir
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Horologist81 » 03 Nis 2016, 20:09

Versace Eros kullaniyorum ve cok memnunum.
Kullanıcı avatarı
Horologist81

Mesaj Star » 12 Nis 2016, 18:17

Dior intense Ve tom ford black orchid kullanıyorum genelde. Dior için biraz ruj gibi kokuyor gibi yorumlar oluyor fakat seviyorum :) black orchidi çoğu kişi biliyor zaten bu aralar moda :) çok da nadir bulunan kokuların peşinden koşmuyorum ben açıkçası. Arada CREED aventus da tercih ediyorum. Tavsiye ederim.
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj SeRxx » 12 Nis 2016, 20:56

Star, Aventus favorimdir.

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mertk » 12 Nis 2016, 21:09

Creed deneyemedim bir türlü, yaz için kalıcı ve fresh bir koku arıyorum, Creed'de fresh kesin bulurum ama ya kalıcılık nasıl?

Yazın Hermes Un Sur Jardin De Nil veya Bleu de Chanel kullanıyorum, Chanel baya kalıcı fena da sayılmaz.

Niche kokulardan tavsiyelere açığım kalıcı,fres ve de asağı yukarı fiyatıyla yazarsanız sevinirim.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj Caner1983 » 12 Nis 2016, 21:48

SeRxx yazdı:Star, Aventus favorimdir.

Resim

serkan hocam yeni split için zaman gelmiş demekki :D :D :D
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Star » 12 Nis 2016, 22:00

:thumbup: Serxx :champ:
Mert şöyle anlatayım, bleu de Chanel zamanında çok kullandım. Yaz için ideal ama çok limonsu bir kokusu var. CREED yaşın itibarı ile biraz sert kalabilir. Ama tercih meselesi tabi. Fiyatı da ortalama 600-1000 TL Arasında Değişiyor. Creed eski bir aile Firması. Adamların özelliği şu, parfümlerini hiç koku gurmelerine falan denetmiyorlar, reklam kampanyası da yapmıyorlar çok fazla. Yapıyorlar parfümü, oldu mu oldu satalım :) sistem bu, geleneksel. Ya çok seversin ya da hiç sevmezsin. Ben seviyorum :thumbup: Niş koku olarak amouage var mesela çok Güzeldir. Her modelini beğenirim onun fiyatı da o seviyelerde ama kullanmıyorum bayağıdır. Yani bir de şöyle bir şey var neredeyse bir tissot parası bunlar :)) bu yüzden dior Intense tavsiye ederim, fiyatı da diğerlerine göre uygun ve otoritelerden tam not almış bir koku. Özgün. Ama yaz için çok uygun olmayabilir. Başka aklıma gelen olursa yazarım :champ:
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj mertk » 12 Nis 2016, 23:18

Star yazdı::thumbup: Serxx :champ:
Mert şöyle anlatayım, bleu de Chanel zamanında çok kullandım. Yaz için ideal ama çok limonsu bir kokusu var. CREED yaşın itibarı ile biraz sert kalabilir. Ama tercih meselesi tabi. Fiyatı da ortalama 600-1000 TL Arasında Değişiyor. Creed eski bir aile Firması. Adamların özelliği şu, parfümlerini hiç koku gurmelerine falan denetmiyorlar, reklam kampanyası da yapmıyorlar çok fazla. Yapıyorlar parfümü, oldu mu oldu satalım :) sistem bu, geleneksel. Ya çok seversin ya da hiç sevmezsin. Ben seviyorum :thumbup: Niş koku olarak amouage var mesela çok Güzeldir. Her modelini beğenirim onun fiyatı da o seviyelerde ama kullanmıyorum bayağıdır. Yani bir de şöyle bir şey var neredeyse bir tissot parası bunlar :)) bu yüzden dior Intense tavsiye ederim, fiyatı da diğerlerine göre uygun ve otoritelerden tam not almış bir koku. Özgün. Ama yaz için çok uygun olmayabilir. Başka aklıma gelen olursa yazarım :champ:

Star teşekkürler yorum için.

Dior Home intense kışın kullanıyorum zaten arada da normal Dior Homme kullanıyorum.

Yazında dediğim parfümler.

Tabi bir sürü koku kullandım ama, bazı tercihler kız arkadaşıma kalıyor artık.

Parfüm dünyasına yatkınım ama niche parfümlere gerçekten kalıcı olmadığı sürece o paraları vermek istemiyorum zaten.

He 700 olur ama 1000 çok bence.

Creed gerçekten bir Bleu de Chanel seviyelerine erişebilecek bir kalıclık sergiliyor mu ?

Chanel eh koku bilindik fresh belli değişimleri yok hep aynı işte pek bişey yok ama uzun süre kalıyor ve fresh hep o kokuyu sağlıyor, ondan bence kalitesini burda belli ediyor.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners