Krem minimal dikişli lacivert süet kordon güzel olur diye düşünüyorum. Ya da lacivert dikişli krem kordon.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Krem minimal dikişli lacivert süet kordon güzel olur diye düşünüyorum. Ya da lacivert dikişli krem kordon.
Merhaba,baytar7 yazdı:Arkadaşlar iyi günler seiko srpa21k var elimde kordon değişimi yaparken orjinal bileziğiyle gelen kalın pimlerden birini kaybettim yerine saatçiden 22mm bir pim aldım fakat orjinali kadar kalın değil bu nedenle saatle bilezik arasında boşluk oluşuyor orjinal pimden nereden bulabilirim aradım bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ediyorum ama İstanbul dışındayım internetten alabileceğim bir yer aradım aslındaKKarakuş yazdı:Merhaba,baytar7 yazdı:Arkadaşlar iyi günler seiko srpa21k var elimde kordon değişimi yaparken orjinal bileziğiyle gelen kalın pimlerden birini kaybettim yerine saatçiden 22mm bir pim aldım fakat orjinali kadar kalın değil bu nedenle saatle bilezik arasında boşluk oluşuyor orjinal pimden nereden bulabilirim aradım bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim
Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsanız Sirkeci'de bulunan Şah-As Han zemin katındaki Ramazan Usta'da bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sorunu bende yaşıyorum herhangi bir çözümü var mıdır acaba? Veyahut neden böyle olur?baytar7 yazdı:Arkadaşlar iyi günler seiko srpa21k var elimde kordon değişimi yaparken orjinal bileziğiyle gelen kalın pimlerden birini kaybettim yerine saatçiden 22mm bir pim aldım fakat orjinali kadar kalın değil bu nedenle saatle bilezik arasında boşluk oluşuyor orjinal pimden nereden bulabilirim aradım bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim
Aynı saat ise pim ince ondan kaynaklanıyor. pime bir bant sararak kalınlaştırabilirsin yada kalın bir pim bulmalısın orjinali gibibarancanarican yazdı:Aynı sorunu bende yaşıyorum herhangi bir çözümü var mıdır acaba? Veyahut neden böyle olur?baytar7 yazdı:Arkadaşlar iyi günler seiko srpa21k var elimde kordon değişimi yaparken orjinal bileziğiyle gelen kalın pimlerden birini kaybettim yerine saatçiden 22mm bir pim aldım fakat orjinali kadar kalın değil bu nedenle saatle bilezik arasında boşluk oluşuyor orjinal pimden nereden bulabilirim aradım bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim
İnstagram: @watchesofturco
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir
|