TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Saat Kayışları Hakkında Konuların Bulunduğu Bölüm

Re: Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Mesaj vllkan » 22 Şub 2024, 22:40

JLocke yazdı:
vllkan yazdı:Arkadaşlar merhaba, saatlerim için deri kayış arayışım var. Amazon tr de Hirsch marka bulabiliyorum. Fiyat olarak 1.000-1.500 tl arasında fiyatlarda buluyorum. İlk kez deri kordon alıyorum sizce marka ve fiyatlar nasıl?
Merhaba bence özel olarak yaptırın. Derisini, dikişini, boyutunu, kalınlığını her şeyini siz özel olarak seçin. Emre Leather Works sayfasına bakabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cevabınız için teşekkür ederim. Sayfaya baktım ürünler kaliteli görünüyor ama şöyle bir durum var; alacağım kayışlarda kesinlike hızlı takıp çıkarım pin sistemi olmasını istiyorum. Emre bey in ürünler sanırım klasik pin şeklinde imal ediliyor. Ve fiyat bir tık pahalı geldi şu an bana.
Kullanıcı avatarı
vllkan

Mesaj JLocke » 22 Şub 2024, 22:43

vllkan yazdı:
JLocke yazdı:
vllkan yazdı:Arkadaşlar merhaba, saatlerim için deri kayış arayışım var. Amazon tr de Hirsch marka bulabiliyorum. Fiyat olarak 1.000-1.500 tl arasında fiyatlarda buluyorum. İlk kez deri kordon alıyorum sizce marka ve fiyatlar nasıl?
Merhaba bence özel olarak yaptırın. Derisini, dikişini, boyutunu, kalınlığını her şeyini siz özel olarak seçin. Emre Leather Works sayfasına bakabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Sayfaya baktım ürünler kaliteli görünüyor ama şöyle bir durum var; alacağım kayışlarda kesinlike hızlı takıp çıkarım pin sistemi olmasını istiyorum. Emre bey in ürünler sanırım klasik pin şeklinde imal ediliyor. Ve fiyat bir tık pahalı geldi şu an bana.
İsteğe göre pin ekleniyor. Ben en son keçi derisi quik pinli modeli 60 dolara yaptırmıştım yanılmıyorsam.

Kullanıcı avatarı
JLocke

Mesaj vllkan » 22 Şub 2024, 22:52

JLocke yazdı:
vllkan yazdı:
JLocke yazdı:

İsteğe göre pin ekleniyor. Ben en son keçi derisi quik pinli modeli 60 dolara yaptırmıştım yanılmıyorsam.

Peki, en iyisi ben kendisiyle iletişime geçeyim. Çok teşekkür ederim size, çok makbule geçti tavsiyeniz:)
Kullanıcı avatarı
vllkan

Mesaj haydari » 03 Tem 2024, 22:28

Selamlar. Ben yakın zamanda bir Hamilton expedition aldim. Ancak deri kordonla alarak bir hata yaptım. Şimdi çelik bileziğini almak istedim. Abt saate baktim 20 mm hamilton celik bilezikler var ancak expedition modelinin stok bitmis. Bilen varsa diger 20 mmlik hamilton bilezikler expedition modeline uyuyor mu?
Kullanıcı avatarı
haydari

Mesaj azizkaya » 04 Tem 2024, 09:43

@haydari selamlar,
Seiko sarb017 alpinist için üretilen strapcode 20 mm bilezikler hamilton khaki field ve sonradan çıkan murph modellerinin 37 mm çaplı modelleri için uyumlu deniliyor. Sizdeki modelde 37 mm ise ve çevrenizde birilerinde bu modellerden varsa denenebilir. Bunun dışında 20 mm herhangi bir curved end link bilezik yüksek ihtimal uyumlu olmayacaktır. Size sitenin linkini de atıyorum:
https://www.strapcode.com/collections/w ... o-alpinist

Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

Mesaj erdemay » 25 Tem 2024, 12:56

Selamlar,

Yurtdışından saatim için çelik bilezik aldım fakat kasa bağlantı baklasının delikleri kasadaki pim deliğinin ancak yarısının hizasına geldiği için pimler yerine oturmuyor. İstanbul'da buna ayar yaptırabileceğim usta önerisi verebilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
erdemay

Mesaj Mkose38 » 27 Tem 2024, 11:13

Seiko saatim için siyah ve siyaha yakışacak farklı bir renkte silikon kordon arıyorum. Tavsiyeniz nedir?

Resim
Kullanıcı avatarı
Mkose38

Mesaj MacGyver » 27 Tem 2024, 17:34

arkadaşlar selam,

kaliteli silikon kayış önerebileceğiniz bir yer var mı? internet sitelerinde fazla alternatif var ancak bire bir görmeden kalitesinden emin olamadım. çok uyduruk bir şey gelirse boşa almış olurum.

ama önerebileceğiniz bir satıcı varsa ona bakayım.

teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
MacGyver

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners