TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj Bond » 06 Oca 2015, 02:26

Bg17 yazdı:
Bond yazdı:Resim

Bond :champ: :thumbup:

hayirli olsun diyelim mi?

Puro gecesinden arkadaşın saati Rolex Ankara serviste bakımı yapılıp yenilendi. Aslında tarihi ile sevdiğim bir model ama yeni TT GMT'den sonra bunu kullanmak pek mümkün değil :? Saat açık söylemek gerekirse Orient Diver vb saatler gibi hissiyatı kolda. Sanki çelik değil alüminyum gibi tabii sadece dolu / boş bilezik bakla durumundan değil. Çok özel ve nadir bir model değilse yeni GMT bunun yanında bambaşka bir saat gibi hissettiriyor. O gece birde Steinhart diver vardı his olarak daha tok duruyordu bundan. Eski kasa bir Submariner'e hayır demem özel bir model olursa elbette :champ: Nedense Submariner'de bu kadar olmuyor ama bunda özellikle tokluk hissedemiyorum sanırım biraz ağır olması daha hoşuma gidiyor. Optik olarak ise renkler gayet hoş :thumbup: Elbette bunlar benim kişisel görüşlerim daha önce benzer çok düşünce duydum ancak mutlaka farklı düşünenler olacaktır.

Ekleme Not: Yukarıdaki Orient örneği küçümsemek manasında söylenmemiştir. Herhangi bir düşük bütçeli saat örneği verilebilir. Yoksa Orient saygı duyduğum çok önemli bir marka. Sadece eski kasalı Rolexlerde bu durum bir çok kereler dile getirilmiş bir argüman ondan tekrar yazmak istedim. Doğal olarak bu fiyatlandırmada daha üst bir kalite bekleniyor ki bu yeni kasalar ile çözüldü diyebilirim. Aynı dönemlere ait Omega ve özellikle TAG Heuer modellerinde bu durum bence çok daha az.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bg17 » 06 Oca 2015, 03:21

Aslinda bende elimden cikardigima pismanim ama bir daha da almak konusu gelince tamamen ayni sekilde dusunuyorum....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Bond » 06 Oca 2015, 03:34

Hala değerini koruması ve 4-5K USD arasında pazarda sirkülasyonda olması ciddi saygı duyulası bir durum :champ: Kullandığını biliyorum :thumbup: Genel olarak güzel saat elbette keşke yeni modeli beyaz altın değilde çelik olmuş olsa idi eminim bu gün bir çok kişinin kolunda olurdu forumdan :champ: Bir çok üst seri Rolex modelinde olduğu gibi farklı renkte bir kadran ile beyaz altın GMT çok ayırt edici ve özel olurdu ama yapmadılar :twisted: :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bg17 » 06 Oca 2015, 03:50

Bond yazdı:Hala değerini koruması ve 4-5K USD arasında pazarda sirkülasyonda olması ciddi saygı duyulası bir durum :champ: Kullandığını biliyorum :thumbup: Genel olarak güzel saat elbette keşke yeni modeli beyaz altın değilde çelik olmuş olsa idi eminim bu gün bir çok kişinin kolunda olurdu forumdan :champ: Bir çok üst seri Rolex modelinde olduğu gibi farklı renkte bir kadran ile beyaz altın GMT çok ayırt edici ve özel olurdu ama yapmadılar :twisted: :D

Rolex in bazi uretim kararlarini hic anlamiyorum, two tone nodate olmamasi, coke gmt celik olmamasi gibi... Smurf(beyaz altin mavi sub) de kac tane satti acaba, TRF de bile var mi emin degilim? Celik olsa nasil guzel olurdu.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Baran » 07 Oca 2015, 14:43

Rolex Sea-Dweller Deepsea 116660

Resim
En son Baran tarafından 07 Oca 2015, 17:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj whiskey » 07 Oca 2015, 16:03

Bond yazdı:Genel olarak güzel saat elbette keşke yeni modeli beyaz altın değilde çelik olmuş olsa idi eminim bu gün bir çok kişinin kolunda olurdu forumdan :champ:

Ahh ahh. 1 seneden fazla bekle sonra beyaz altın çıksın. :roll:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj Jazz » 07 Oca 2015, 18:10

whiskey yazdı:
Bond yazdı:Genel olarak güzel saat elbette keşke yeni modeli beyaz altın değilde çelik olmuş olsa idi eminim bu gün bir çok kişinin kolunda olurdu forumdan :champ:

Ahh ahh. 1 seneden fazla bekle sonra beyaz altın çıksın. :roll:

Bende yeni kasasının çıktığını duyunca 'nasıl yaparız da hemen bir tane ediniriz ' diye tanıdık saatçi arkadaşları arıyordum ki küçük bir ayrıntıyı gözden kaçırdığımı farkettim ve hemen kapattım telefonu :lol:
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj minus2point4 » 08 Oca 2015, 11:21

Ne varsa eskilerde var :thumbup:
Resim
Cct'cim selamlar ;)
Kullanıcı avatarı
minus2point4

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners