TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj MertYe » 30 Kas 2015, 23:47

Caner1983 yazdı:Bugün kontrole dr a gittik kolda bir öncekinde sub date vardı bu kontrolde yatcmaster-2 regatta ??? Vardı dedim eskiden doktor olmak varmış nodate alana kadar 1 sene para biriktirdik(yanlış anlaşılmasın hayıflanma yok allaha şükür) model buydu galiba
Resim

Arabası neydi acaba doktorun :D Saat komple White Gold ve Platin bezel 45-50k dolar arasi listesi var yanlış bilmiyorsam.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Caner1983 » 30 Kas 2015, 23:50

Saate bende baktım 112k tl fiyat var arabayı bilmiyorum zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış misali oldu benimki allah herkese daha çok versin :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Huzurcan » 01 Ara 2015, 00:10

Bu Rolex daha ince olsa kalite ve tercih nasıl olur dersiniz?Bence daha güzel şık olur.
Kullanıcı avatarı
Huzurcan

Mesaj MertYe » 01 Ara 2015, 02:22

Huzurcan yazdı:Bu Rolex daha ince olsa kalite ve tercih nasıl olur dersiniz?Bence daha güzel şık olur.

Şahsi düşüncem 44mm olan bir saatin çok ince olmaması yönünde. Rolex daytona incelik konusunda gayet başarılı bir model diye düşünüyorum. Tabi daha ince olması durumunda da hitap edeceği ayrı bir kitle neden olmasın. Tabi bunlar kendi zevkime göre olan düşüncelerim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Baran » 01 Ara 2015, 07:38

Hekimlik,bu şerefsizler yüzünden saygınlığını yitirsede dünyadaki en kutsal mesleklerin başında geliyor.Bilindiğinin tam tersinede ülkemizde 10 doktordan malesef 1 tanesi o saatleri alabilecek kadar para kazanıyor.Keşke bütün doktorcuklarımız Rolex takabilse.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Caner1983 » 01 Ara 2015, 07:58

Baran yazdı:Hekimlik,bu şerefsizler yüzünden saygınlığını yitirsede dünyadaki en kutsal mesleklerin başında geliyor.Bilindiğinin tam tersinede ülkemizde 10 doktordan malesef 1 tanesi o saatleri alabilecek kadar para kazanıyor.Keşke bütün doktorcuklarımız Rolex takabilse.

Baran yanlış anlaşılma olmasın bu kişi(işinde iyi saygı duyduğum ve başarılı biri) için demiyosun galiba her meslekte çalışanın iyisi kötüsü var sen kötü drcukları kastediyosundur galiba benim burdaki kastım eski saygınlığı ve kazancının yitirildiği
En son Caner1983 tarafından 01 Ara 2015, 08:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Bg17 » 01 Ara 2015, 08:03

Ben butun doktorlara ciddi saygi duyuyorum, 6 yil fakulte, uzmanlik, zorunlu hizmet, askerlik, yine bitmiyor, docentlik vs... Bu kadar emek, sonra gerizrkalinin teki okudugu yada birinden duydugu iki kelime ile ukalalik yapsin.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Anesthesia » 01 Ara 2015, 08:59

Dr milleti eleştirmesi en kolay meslek grubunjn üyesi maalesef. Her sektorde her meslekte maalesef içler acısı haldeyiz.

Bence herkes değil, değerini bilen, hakkını veren taksın bu güzelleri
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: AhmetK1799 ve 112 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners