Görevini layıkıyla yerine getiren doktorlarımız herşeyin en iyisini hakediyor.
Caner1983 yazdı:Baran yazdı:Hekimlik,bu şerefsizler yüzünden saygınlığını yitirsede dünyadaki en kutsal mesleklerin başında geliyor.Bilindiğinin tam tersinede ülkemizde 10 doktordan malesef 1 tanesi o saatleri alabilecek kadar para kazanıyor.Keşke bütün doktorcuklarımız Rolex takabilse.
Baran yanlış anlaşılma olmasın bu kişi(işinde iyi saygı duyduğum ve başarılı biri) için demiyosun galiba her meslekte çalışanın iyisi kötüsü var sen kötü drcukları kastediyosundur galiba benim burdaki kastım eski saygınlığı ve kazancının yitirildiği
Baran yazdı:Caner1983 yazdı:Baran yazdı:Hekimlik,bu şerefsizler yüzünden saygınlığını yitirsede dünyadaki en kutsal mesleklerin başında geliyor.Bilindiğinin tam tersinede ülkemizde 10 doktordan malesef 1 tanesi o saatleri alabilecek kadar para kazanıyor.Keşke bütün doktorcuklarımız Rolex takabilse.
Baran yanlış anlaşılma olmasın bu kişi(işinde iyi saygı duyduğum ve başarılı biri) için demiyosun galiba her meslekte çalışanın iyisi kötüsü var sen kötü drcukları kastediyosundur galiba benim burdaki kastım eski saygınlığı ve kazancının yitirildiği
Serefsizden kastım akp hükümeti,ben zaten sana yazmadım genel bir serzenişte bulundum yeri gelince ama bu ülkede ne ilkokul mezunu barzolar para kazanırken doktorların taktığı Rolexin konu edilmemesi gerekiyor diye düşünüyorum hepsi bu yoksa demek istediğini anladım.
Bu forumu gezen kullanıcılar: AhmetK1799 ve 121 misafir
|