Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel günlerde kullanın, harika bir model. Benim için hedef modellerden biri hatta [emoji108] Bu deneyimi paylaşmanız guzel oldu. Benim gibi sıra gelmeyeceğini düşündüğü için listeye yazılmaya bile gerek görmeyenlere iyi bir ders ve umut oldumecako52 yazdı:Tam olarak Haziran 2023 yılında rhodium dial fluted jubilee olarak yazılmıştım datejust'a. Açıkçası o sıralar alacak bütçem de yoktu ama 8-9 aya anca gelir diye öylesine yazıldım. Haziran 2024'te bütçeyi de toparlayınca 2 haftada bir gerek arayarak gerek yolum düştüğünde ziyaret ederek sık sık kendimi hatırlattım. Ağustos 2024te bir ziyaretimde bana beyaz kadran oyster bilezik düz bezel verebileceklerini söylediler. 14 ay beklemişken almak istemedim. Ekim gibi artık bana saat verMEyeceklerini düşünerek iş yoğunluğumun da etkisiyle aramayı ve ziyaretleri bıraktım.
Dün telefonuma whatsapp'ten bir mesaj geldi. "Okan Bey bu modeli düşünür müsünüz?" diye. Hemen ayırttım ve bugün almaya gittim. 19 aylık bekleme serüvenim de bu güzel saatle son bulmuş oldudarısı tüm bekleyen saat severlerin başına.
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrikler. Keyifle kullanın.mecako52 yazdı:Tam olarak Haziran 2023 yılında rhodium dial fluted jubilee olarak yazılmıştım datejust'a. Açıkçası o sıralar alacak bütçem de yoktu ama 8-9 aya anca gelir diye öylesine yazıldım. Haziran 2024'te bütçeyi de toparlayınca 2 haftada bir gerek arayarak gerek yolum düştüğünde ziyaret ederek sık sık kendimi hatırlattım. Ağustos 2024te bir ziyaretimde bana beyaz kadran oyster bilezik düz bezel verebileceklerini söylediler. 14 ay beklemişken almak istemedim. Ekim gibi artık bana saat verMEyeceklerini düşünerek iş yoğunluğumun da etkisiyle aramayı ve ziyaretleri bıraktım.
Dün telefonuma whatsapp'ten bir mesaj geldi. "Okan Bey bu modeli düşünür müsünüz?" diye. Hemen ayırttım ve bugün almaya gittim. 19 aylık bekleme serüvenim de bu güzel saatle son bulmuş oldudarısı tüm bekleyen saat severlerin başına.
mecako52 yazdı:Tam olarak Haziran 2023 yılında rhodium dial fluted jubilee olarak yazılmıştım datejust'a. Açıkçası o sıralar alacak bütçem de yoktu ama 8-9 aya anca gelir diye öylesine yazıldım. Haziran 2024'te bütçeyi de toparlayınca 2 haftada bir gerek arayarak gerek yolum düştüğünde ziyaret ederek sık sık kendimi hatırlattım. Ağustos 2024te bir ziyaretimde bana beyaz kadran oyster bilezik düz bezel verebileceklerini söylediler. 14 ay beklemişken almak istemedim. Ekim gibi artık bana saat verMEyeceklerini düşünerek iş yoğunluğumun da etkisiyle aramayı ve ziyaretleri bıraktım.
mecako52 yazdı:Tam olarak Haziran 2023 yılında rhodium dial fluted jubilee olarak yazılmıştım datejust'a. Açıkçası o sıralar alacak bütçem de yoktu ama 8-9 aya anca gelir diye öylesine yazıldım. Haziran 2024'te bütçeyi de toparlayınca 2 haftada bir gerek arayarak gerek yolum düştüğünde ziyaret ederek sık sık kendimi hatırlattım. Ağustos 2024te bir ziyaretimde bana beyaz kadran oyster bilezik düz bezel verebileceklerini söylediler. 14 ay beklemişken almak istemedim. Ekim gibi artık bana saat verMEyeceklerini düşünerek iş yoğunluğumun da etkisiyle aramayı ve ziyaretleri bıraktım.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir
|