TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Düşük Nem Oranı Sebebiyle Uyku Sorunu Öneri

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Düşük Nem Oranı Sebebiyle Uyku Sorunu Öneri

Mesaj tiktak98 » 25 Kas 2013, 01:24

arkadaslar selam,Denver / Colorado ya tasinmis bulunmaktayim gecen ay itibari ile..burda hava inanilmaz kuru , sanirim yuksek rakimdan oturu bu boyle , evin icindeki nem orani %25 - 30 arasi degisiyor saate gore , nem cihazi aldim , yinede uyku sirasinda bu kuru hava inanilmaz rahatsiz etmeye devam ediyor , konu ile bilgisi / tecrubesi olanlardan yardim rica ediyorum..inanilmaz bi bogaz kurulugu oluyor gece uykuda , ev kaloriferli onundan etkisi var tabiki..memlekette insanlar peteklerin uzerine bi tas su koyup hallediyorlar bu isi ama burda petek felan olmadigi icin oyle bi imkan yok , bu ultrasonic ( ses dalgasiyla suyu parcaciklara ayiran cihaz ) tipte olan nem cihazlarindan aldim , gece bi ara uyandigimda baktim , cihaz sayesinde nem orani % 45 civarina cikmisti , ki bu oran ideal nem orani imis..

not; bu civarlarda olan varsa forumda , tanismak isterim , ozelden mesaj atabilir bana..
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: Dusuk Nem orani sebebiyle uyku sorunu

Mesaj asymptote » 25 Kas 2013, 03:20

Tek sorun uyku olsa iyi, orada kuru fasülye de pişmez şimdi.. :D

Askerliğimi Hakkari'nin bir Dağı'nda yaptım. Rakım çok fazla olduğu için hava kuru, nem oranı düşüktü. Öyle ki dudaklarımız sürekli kuruyup kabuk bağladığı için nemlendirici lip stick kullanıyorduk. İşte böyle bir ortamda uyku sorunu bir hafta sürdü. Sonra hepimiz alıştık. Siz de alıştırsınız Denver'ın havasına.. ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj tiktak98 » 25 Kas 2013, 03:46

hadi insallah bakalim asymptote :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Mesaj raven » 25 Kas 2013, 12:56

tebdil-i mekanda hayır vardır sözü orada tebdil-i mekanda kuruluğa dönüşmüş :) hava temizleme ve nemlendirme cihazı çözüm olabilir. ayrıca rahat uyku için yatmadan önce içilecek bir fincan papatya çayı öneririm :thumbup: yeni mekanınız da hayırlı olsun :thumbup:
En son raven tarafından 25 Kas 2013, 20:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Re: Düşük Nem Oranı Sebebiyle Uyku Sorunu Öneri

Mesaj tiktak98 » 25 Kas 2013, 18:34

tesekkurler raven :thumbup: ben ny dayken yine uyku sorunu cekiyordum , hatta konuyla ilgili bi baslik da acmistim , ust katimda oturan insanlarin ayak seslerinden oturu uyuyamiyordum , uyku konusunda bi kismetsizlik yasiyorum bakalim sonu nolcak :lol: papatya cayini denemistim daha evvel , tekrar deneyeyim bakalim..
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Mesaj asymptote » 25 Kas 2013, 22:44

Rezine çayı da iyi gelir.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj raven » 25 Kas 2013, 23:12

asymptote yazdı:Rezine çayı da iyi gelir.. ;)

libidoyu da artırır :twisted:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners