TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesleklerimiz

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Mesleklerimiz

Mesaj MelihGS » 27 Oca 2015, 17:10

Arkadaşlar herkese merhaba,

Önceki konuları arattığımda bu içerikte bir konu göremedim. Daha önce açıldıysa şimdiden kusura bakmayın. Konu anlamında da bir sakıncası olmadığını umuyorum.

Benzer sosyal kültürel ve ekonomik çevrelerden gelen bir kitle olarak belki birbirimizin mesleklerinden haberdar olmamız ihtiyaç halinde fayda sağlayabilir görüşündeyim.

Uygun gören arkadaşlarımız paylaşımda bulunabilirler.

Ben 2011 yılından bu yana avukatlık yapıyorum. Daha ziyade yabancı yatırımcılara ve büyük Türk şirketlerine hizmet veren önde gelen bir hukuk bürosunda çalışıyorum. Şirketlerin A'dan Z'ye her türlü hukuki ihtiyaçlarında destek veren, hukukun değişik alanlarına adanmış departmanlarımız var.

Konu ilerledikçe ve değişik alanlardan arkadaşlarımız yazdıkça daha detaylı sohbet edebiliriz.

Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
MelihGS

Re: Mesleklerimiz

Mesaj kilimanjaro » 27 Oca 2015, 17:21

Metalurji mühendisiyim.İTÜ mezunuyum.Ankarada bir sanayi şirketim var. :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Clk » 27 Oca 2015, 23:24

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj istizci » 03 Mar 2015, 18:19

Freelance Webmaster :)
Kullanıcı avatarı
istizci

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners