Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
MelihGS » 27 Oca 2015, 17:10
Arkadaşlar herkese merhaba,
Önceki konuları arattığımda bu içerikte bir konu göremedim. Daha önce açıldıysa şimdiden kusura bakmayın. Konu anlamında da bir sakıncası olmadığını umuyorum.
Benzer sosyal kültürel ve ekonomik çevrelerden gelen bir kitle olarak belki birbirimizin mesleklerinden haberdar olmamız ihtiyaç halinde fayda sağlayabilir görüşündeyim.
Uygun gören arkadaşlarımız paylaşımda bulunabilirler.
Ben 2011 yılından bu yana avukatlık yapıyorum. Daha ziyade yabancı yatırımcılara ve büyük Türk şirketlerine hizmet veren önde gelen bir hukuk bürosunda çalışıyorum. Şirketlerin A'dan Z'ye her türlü hukuki ihtiyaçlarında destek veren, hukukun değişik alanlarına adanmış departmanlarımız var.
Konu ilerledikçe ve değişik alanlardan arkadaşlarımız yazdıkça daha detaylı sohbet edebiliriz.
Şimdiden teşekkürler.
-

MelihGS
-
kilimanjaro » 27 Oca 2015, 17:21
Metalurji mühendisiyim.İTÜ mezunuyum.Ankarada bir sanayi şirketim var.

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Clk » 27 Oca 2015, 23:24
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir