Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
Bg17 » 04 Haz 2015, 23:50
KKarakuş yazdı:Baş sağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, Allah hayatta olanlara sağlıklı ömürler nasip etsin.
Basiniz sagolsun...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
Yase » 05 Haz 2015, 08:22
Basiniz sagolsun Kkarakus.
-
Yase
-
Architecte » 05 Haz 2015, 14:18
Mert, nasıl bir hediyede karar kıldığından haberdar et bizi
İnsan sevdiklerine hediye seçmek konusunda kararsız kaldığında bu başlığa baksın

Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
-

Architecte
-
MertYe » 07 Haz 2015, 14:24
Architecte yazdı:Mert, nasıl bir hediyede karar kıldığından haberdar et bizi
İnsan sevdiklerine hediye seçmek konusunda kararsız kaldığında bu başlığa baksın

Babamla önceden konuştuğumuz bir iş vardı benim araştırmam gereken. Bu işi pek araştırmadım açıkçası çok kaale almamışım gibi oldu. Babamda niye ciddiye almıyorsun söylediğimi diye çıkışınca bana hediye almak yerine bari şu işi adam akıllı yapayım diye karar verdim kendi kendime. Alacağım bir hediyeden daha doğru bir davranış olur düşüncesindeyim en azından. Bakalım çalışmalara hızlı başladım ama haftasonu beni biraz frenledi. Çarşamba gününe kadar gerekli olan araştırmaları tamamlarım diye düşünüyorum.

-

MertYe
-
Architecte » 07 Haz 2015, 14:34
MertYe yazdı:Architecte yazdı:Mert, nasıl bir hediyede karar kıldığından haberdar et bizi

Babamla önceden konuştuğumuz bir iş vardı benim araştırmam gereken. Bu işi pek araştırmadım açıkçası çok kaale almamışım gibi oldu. Babamda niye ciddiye almıyorsun söylediğimi diye çıkışınca bana hediye almak yerine bari şu işi adam akıllı yapayım diye karar verdim kendi kendime. Alacağım bir hediyeden daha doğru bir davranış olur düşüncesindeyim en azından. Bakalım çalışmalara hızlı başladım ama haftasonu beni biraz frenledi. Çarşamba gününe kadar gerekli olan araştırmaları tamamlarım diye düşünüyorum.

Hediyeden önce babanın dediğini yap o zaman.

Kolay gelsin

Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
-

Architecte
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 59 misafir