Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
oldboy » 15 Oca 2011, 01:17
Sonunda istediğin saate kavuşmana çok sevindim.
1 ay kadar olsa da benim de karnıma ağrılar girmişti saati alana kadar.
Şimdiden güle güle kullan diyorum.

-

oldboy
-
Emre » 17 Oca 2011, 08:26
Evet arkadaslar, punk planlanan surede saatlerine kavustu. Kendisi telkin etmeye calismama ragmen biraz tezcanli ve karamsar hareket etti bu surecte ama olsun, ilk dusundugumuz planladigimiz gibi gitti hersey.
Benim 1174 dolar paypal'den gelmedi hala. Hesaba yapilan transfer daha uzun suruyor. Ikinci bi islem yapmak gerekiyormus. Allah'tan su anda acil ihtiyacim yok. Boyle aksilikler oluyor malesef.
punk, sana da tavsiyem aksilikler karsisinda kendini hirpalamaman. Yoksa surekli uzulcek kafaya takilcak bisey cikar ve aldiklarinin tadini cikaramazsin. Saatlerini gule gule kullan, incelemelerini de en kisa zamanda bekliyoruz.
Emre
T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Archezia » 17 Oca 2011, 09:58
Hayırlı olsun punk orisciklerin. Fotoğrafları bekliyoruz artık (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
pavese » 17 Oca 2011, 10:54
Hayırlı olsun Punk,
Ama Oris fiyatları Türkiye'de de yurtdışına göre çok pahalı değil aslında. Bence bu tür çok fiyat farkı olmayan saatleri Türkiye'den alman daha mantıklı. Ama yine de sen bilirsin. Mesela Seiko'larda çok fiyat farkı var yurtdışına göre ama Orient'lerde fazla yok. Ben o nedenle Orient alacaksam ya mağazasından ya da forumdan almaya çalışırdım. Ama Seiko'yu bayisinden almak istemezdim. Keza Swatch saatler de öyle. Avrupa bayi fiyatları ile Türkiye arasında 10-20 Euro arasında fark oluyor. Yani sonuçta demek istediğim çok büyük fiyat farkı olmadığı sürece, bu kadar sıkıntı ve tedirginlik yaşamak yerine, deneyerek görerek Türkiye'de bayisinden almak en güzeli diye düşünüyorum.
Saatlerini tekrar güle güle kullanmanı dilerken darısı
(Oris TT Diver olarak) başıma diyorum.

-

pavese
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ceyyhun, tt59 ve 62 misafir