Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
inancgorken » 07 Nis 2018, 10:33
Bir İzmir'li olarak, güzel şehrimize hoşgeldiniz der,güzel planınız için bol şanslar dilerim. Dükkanınızı açtıktan sonra haber verirseniz keyifli bir alışveriş yaparak çorbada tuzumuz olsun isteriz.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

inancgorken
-
- Mesajlar: 8
- Kayıt: 24 Mar 2018, 11:29
BAYANSAATÇİ » 30 Nis 2018, 17:45
Bir birinden değerli yorum ve bilgileriniz için size çok teşekkür ederim.İş yerini açınca buraya fotoğraf koyacağım. Bu arada kosgeb kursuna alındık ve 2 gündür kursa gidiyoruz 2 gün sonra bitecek toplam 32 saat bize .Kurs veren hoca üniversite akademisyen ve bize kosgeb başvurularımız için kendi iş planı projemizi kendimiz hazırlayalım ve bunun için danışmanlara para vermeyelim diye
www.isplaniornekleri.com adlı siteyi tavsiye etti. Bu adresi sizede tavsiye ediyorum yarım bir gün sizde kosgeb'den yararlanmak ister ve iş planı başvuru formunuzu danışmanlara 3-5 bin tl ödemeden kendiniz hazırlamak isterseniz bu iş planı örnekleri siteden yararlanabilirsiniz.İş yeri açmak maddi bir zorluk bu zorluğun içinde birde danışmana iş planı hazırlatmak için 3-5 bin vermek akıl işi değil gerçekten .Şimdiye kadar herşey iyi gitti bakalım ne olucak gelişmeleri size yazacağım. İyi günler herkese ve bolca sevgiler.
-

BAYANSAATÇİ
-
- Mesajlar: 5
- Kayıt: 06 Mar 2018, 15:15
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir