Maradona yazdı:Haklısınız, keşke fırsat verseydik kendisini ifşa etmesi için... Düşünemedim, tüm forum ahalisinden özür diliyorum eğlence malzemesini mundar ettiğim için... Dayanmalıydım... [emoji3525][emoji120]
Bence Kerem77 olabilir bu arkadaş... Ya da bir tane daha vardı böyle bir ibiş, onun rumuzunu unuttum... Hani fakir ama gururlu genç, yıllar sonra bir hışımla bizi gömmeye gelen... Hatırlayan varsa o başlığı söylese de tekrar okuyup eğlensek... [emoji16]
Evet evet, o ibiş işte... [emoji16]BeastLy yazdı:Maradona yazdı:Haklısınız, keşke fırsat verseydik kendisini ifşa etmesi için... Düşünemedim, tüm forum ahalisinden özür diliyorum eğlence malzemesini mundar ettiğim için... Dayanmalıydım... [emoji3525][emoji120]
Bence Kerem77 olabilir bu arkadaş... Ya da bir tane daha vardı böyle bir ibiş, onun rumuzunu unuttum... Hani fakir ama gururlu genç, yıllar sonra bir hışımla bizi gömmeye gelen... Hatırlayan varsa o başlığı söylese de tekrar okuyup eğlensek... [emoji16]
Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması başlık bu.Ve ayrıca konuşmaları okurken birşey farkettim; adam resmen 6 yıl o anı beklemiş, akabinde punisher gibi geri dönmüş.Bu nasıl bir kindir ve içine oturmaktır![]()
Maradona yazdı:Evet evet, o ibiş işte... [emoji16]BeastLy yazdı:Maradona yazdı:Haklısınız, keşke fırsat verseydik kendisini ifşa etmesi için... Düşünemedim, tüm forum ahalisinden özür diliyorum eğlence malzemesini mundar ettiğim için... Dayanmalıydım... [emoji3525][emoji120]
Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması başlık bu.Ve ayrıca konuşmaları okurken birşey farkettim; adam resmen 6 yıl o anı beklemiş, akabinde punisher gibi geri dönmüş.Bu nasıl bir kindir ve içine oturmaktır![]()
Sayin hocam Ankara'da yelken acmak nasil bir duygu? Tarif eder misiniz? [emoji16][emoji16]Maradona yazdı:Hay aksi, kimse tanımaz sanmıştım oysa... [emoji16]khef yazdı:@Maradona doğru söyle, sen misin?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sırf sizlere inat tekne alıp çalıya çırpıya sürteceğim her yanını... Çok kırıcı bir forum burası, servet düşmanları sizi... [emoji56]
Çalı çırpı hep deliyo' yelkenleri, tavsiye etmiyorum... Neyse ki bende para çok, yenisini alıyorum... [emoji16]danGerfuLL yazdı:Sayin hocam Ankara'da yelken acmak nasil bir duygu? Tarif eder misiniz? [emoji16][emoji16]Maradona yazdı:Hay aksi, kimse tanımaz sanmıştım oysa... [emoji16]khef yazdı:@Maradona doğru söyle, sen misin?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sırf sizlere inat tekne alıp çalıya çırpıya sürteceğim her yanını... Çok kırıcı bir forum burası, servet düşmanları sizi... [emoji56]
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir
|