Iyi de Herojd, benim derdim buna göz yuman klüp baskanlari, yöneticileri dolayisi ile klubün kendisi ile.
Besiktas'in adinin bile bu olaylar ile anilmasi beni cok üzdü. Cünkü bu takim 100 yili askin tarihi ile bir gelenek. Bu takima leke sürmek, serefini yerin dibine gecirmek kimsenin hakki degildir. Eger bu yapildi ise buna göz yumuldugunu bildigim icin Besiktas ile taraftar olarak yollarimi ayiririm.
Hepimiz ticaret yapiyoruz ama kimse ticaret yaparken olayin namussuz, etik olmayan tarafina kacmiyor. Yapanlarda er yada gec cezasini buluyor. Biz böyle dürüst olmaya calisirken, taraftariyim diye övündügüm klüp benim cizgim disina cikiyorsa bu camia ile benim isim olmaz diyorum. Bu tip namussuzluklar var ise bu takim beni temsil etmiyor diyorum... Hepsi bu !!!!
Olay bir sekilde aciga kavusacak. Hak edenler cezasini cekecek... Bunun yaninda olan; sucsuz bile olsalar futbol takimlarimiza ve imajlarina olacak....
Serefli bir Besiktas amatör kümede bile oynasa desteklerim, serefsiz iseler Sampiyonlar ligini kazansalar ilgilendirmez beni

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...