TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Sene Şampiyon Kim Olur?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bu Sene Şampiyon Kim Olur?

Mesaj yakuza » 14 Tem 2011, 20:12

Resim
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj Emre » 14 Tem 2011, 23:09

clk yazdı:Bula bula bunu mu bulmuslar :D yada benim hicbir sekilde Fenerbostana laf atmadigim yerde yüce fenerbahce !!!!!! taraftari olarak bu mu dur argümanin :lol:

Güldürmeyin bizleri... :champ: Unutmadan da hatirlatmak lazim; hapise gönderilen Sinan Engin degil; Aziz baskan :lol:

clk, demek istedigim su: sanki bu seneye kadar dimdik tertemizdiler de bu sene es kaza bulasmislar gibi bi izlenim var kupayi iade etmeler falan. Biz biliyoruz gercekleri ;) Sen de hani bulasmislarsa birakiyorum Besiktas'i falan diyodun :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj herofb » 15 Tem 2011, 07:18

bu hikayeler tamamen Fenerbahçe taraftarının gazını almaya yönelik hareketler işler bitince TS'de BJK'de temiz çıkacak ama merak etmesinler hiç bir şey tepkimizi azaltamayacak
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 15 Tem 2011, 07:48

Benim sözüm söz. Hem de Piranha sözü !!! Suclu bulunurlarsa Besiktas ile baglarimi kopartacagim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 15 Tem 2011, 09:32

clk yapma yaa , 100 yıllık klüp bunlar o zaman 1-2 tacizci doctor çıktı diye hasteneye gitmeyelim mi

şuclu bulunan cezasını çeker klüplerin ne adı lekelenir ne de bir zeval gelir , eğer küme düşerlerse en fazla 1-2 sene kayıp olur diyeceğim ama zaten şampiyon olunan period'lara bakarsan zaten en az 2-3 yıl da bir olunuyor demek ki bu da telafi edilir kluüpler kaldığı yerden devam eder
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 15 Tem 2011, 11:33

Iyi de Herojd, benim derdim buna göz yuman klüp baskanlari, yöneticileri dolayisi ile klubün kendisi ile.

Besiktas'in adinin bile bu olaylar ile anilmasi beni cok üzdü. Cünkü bu takim 100 yili askin tarihi ile bir gelenek. Bu takima leke sürmek, serefini yerin dibine gecirmek kimsenin hakki degildir. Eger bu yapildi ise buna göz yumuldugunu bildigim icin Besiktas ile taraftar olarak yollarimi ayiririm.

Hepimiz ticaret yapiyoruz ama kimse ticaret yaparken olayin namussuz, etik olmayan tarafina kacmiyor. Yapanlarda er yada gec cezasini buluyor. Biz böyle dürüst olmaya calisirken, taraftariyim diye övündügüm klüp benim cizgim disina cikiyorsa bu camia ile benim isim olmaz diyorum. Bu tip namussuzluklar var ise bu takim beni temsil etmiyor diyorum... Hepsi bu !!!!

Olay bir sekilde aciga kavusacak. Hak edenler cezasini cekecek... Bunun yaninda olan; sucsuz bile olsalar futbol takimlarimiza ve imajlarina olacak....

Serefli bir Besiktas amatör kümede bile oynasa desteklerim, serefsiz iseler Sampiyonlar ligini kazansalar ilgilendirmez beni :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 04 Ağu 2011, 20:48

Cincon'da gitti gümbürtüye... :lol:
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 04 Ağu 2011, 21:12

Abi bjk , gs ve ts'nin durumu yalandan bak onlarida inceledik hikayesi olay tamamen Aziz Yıldırım'a karsı siyasi bir operasyon
Kullanıcı avatarı
herofb

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners