TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tebrikler Bursaspor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Tebrikler Bursaspor

Mesaj nickynick » 16 May 2010, 23:15

Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'u tebrik ederim :)

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Tebrikler Bursaspor

Mesaj Clk » 17 May 2010, 07:57

Simdi Fenerbahce geyiklerini yaziyorum.....

Besiktas sadece Fenerbahce sampiyon olmasin diye Bursaya yatti....

Hakem kural hatasi yapti, macin iptali ve bizim hükmen galip ilan edilmemiz lazim.

Bursaspor o saibeli kupayi nasil müzesine koyacak.

Biz hali hazirda sevinmistik, neden kupayi Bursaspor'a verdiler anlamadim :)

Fenerbahceli arkadaslar adina gercekten üzgün oldugumu belitmek isterim. Bu olay Besiktas'in basina gelmis olsaydi kahrolurdum. Ama bu bir spor, sevinmekte üzülmekte, kizmakta kizdirmakta bir parcasi :)

2011 sezonunda Fenerbahce'ye basarilar, Bursaspordan da sampiyonlar liginde basari bekliyoruz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 17 May 2010, 08:02

Dün gece sıcağı sıcağına yorum yapmadım çünkü bir DENİZLİLİ Galatasaraylı olarak hoş olmayan tepkiler verebilirdim bu yüzden sabahı bekledim :)

İşin Fenerbahçe kısmını atlıyorum, Bursaspor'un şampiyon olması inanılmaz bir olay.Benim en çok merak ettiğim de şampiyonlar liginde bu uyumlu kadroyla sınırlarını zorlayıp bir şeyler yapabilirler mi acaba?

Not: Bu başlık Fenerbahçeliler tarafından okunmuş olarak işaretle denilerek atlanabilir :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 17 May 2010, 17:44

fenerbahce spor klubu uyesi ve taraftari olarak bursasporu gonulden kutlar ertugrul saglam i tebrik ederim.Bu sampiyonlukla bize bir kez daha sampiyonluk puanla olunmaz hatirlattilar.Once niyet sonra efendilik gelir.Dun gece bagdat caddesinde yasamaktan gene utandim. Bu yazi uzayip gider .....istinye park liginde ancak kupa aliriz
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 18 May 2010, 20:55

Arkadaslar, haberi duyunca sok oldum.

Biraz önce habertürk'te verilen bilgiye göre Fenerbahcespor klübünün lig maclari 2010-2011 lig sezonu itibari ile Lig TV yerine Comedymax'tan verilecekmis :D

P.S. 2fast, sadece seni kizdirmak icin bu önemli haberi burada paylastim... Yoksa Fenerbahce maclarini takip etmiyorum :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 18 May 2010, 23:13

fanatiklik kanimda yoktur demistim kizdiramazsiniz...:)avatarinda hayirli olsun iyi kombinasyon tam bir fanatik avatari:)birde benimkine bak ne kadar humanist:))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 18 May 2010, 23:19

:D
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 18 May 2010, 23:26

Ro ve Ori'nin maceralarına devam etsem mi acaba? :) 2Fast Avatardan copyright alayım yanlız 15 dk uğraştım :D Şaka bir yana teşekkürler kullandığın için güzelde durmuş.

Clk avatar değişikliği dışında imzayada yeni satır gelmiş, şimdi gördüm. :lol:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners