Yazılanları şimdi okuyabildim. Çoğunluk ikea demiş fakat ben netten ikea ürünlerine baktığımda pek de ekonomik olduklarını düşünmedim. Ümraniye ikea'ya yine gidip bakarım tabi. Bir de dün geçerken gördüm, e-5 yolu üzerinde (Harem'den gebze istikametine giderken) Maltepe taraflarında pekçok mobilyacı ardı ardına dizilmiş adeta (markalı ve markasız pekçok isim), oraya da gidip bakmak istiyorum. Vitrine yatak odası takımı şu kadar, oturma odası takımı şu kadar diye yazmışlar. o rakamlar makul göründü gözüme ama ürünleri görmediğim için kalitesi hakkında konuşamayacağım.
2-3 sene kadar bekar olacağımı, sonrasında kısmetse evlilik durumları olacağını düşünüyorum. Tabi bu sadece kafadaki kurgu, hayat ne zaman ne getirir bilinmez. Bu nedenle mobilyaları kaliteli alma tutkusunda değilim, evlenince değişeceklerini bildiğim için çok para harcama taraftarı değilim mobilyalara. Ama beyaz eşya'ları evlendikten sonra da kullanacağımı bildiğim için Bosch marka düzgün ürünler aldım. Keza Led tv, ütü, mikrodalga fırın vb. ürünleri de kaliteli alma taraftarıyım.
Yorumlar için teşekkürler.