Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
Metehantr66 » 07 Eyl 2019, 00:35
görkemk yazdı:banka katları için merkezi arayıp yurtdışı alışverişe açmak gerekiyor bazen
Yurt dışı alışverişi açık hocam daha önce aliexpress den çok alışveriş yaptım sorun 3dsecure olmaması amazonda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Metehantr66
-
burakyigit » 07 Eyl 2019, 13:26
ben iş bank kartıyla sanal kart ve direkt çekimde hiç sıkıntı yaşamıyorum. ilginç.
-

burakyigit
-
Metehantr66 » 07 Eyl 2019, 14:36
burakyigit yazdı:ben iş bank kartıyla sanal kart ve direkt çekimde hiç sıkıntı yaşamıyorum. ilginç.
Bu bankaların bana sıkıntısı niye soğudum valla almaktan ya
-

Metehantr66
-
racister » 09 Eyl 2019, 14:20
bilen birileri yurt dışından özellikle amazondan alışveriş hakkında bilgilendirme yapabilir mi? yada var mı şöyle tüm süreçleri anlatan bir konu bulamadım varsa onu okuyayım
-

racister
-
dkmbismarck » 09 Eyl 2019, 14:30
Yurtdışından saat almak,eger tanıdığınız biri aracılığıyla olmayacaksa biraz maceralı oluyor.Hele son vergilendirmelerden sonra cazibesi de kalmadı.Nadir bulunan bir model peşindeyseniz bence sieger nickli üye ile iletişime geçin.Onun yaşadığı macerayı soluksuz takip etmiştik
-

dkmbismarck
-
Metehantr66 » 10 Eyl 2019, 04:17
dkmbismarck yazdı:Yurtdışından saat almak,eger tanıdığınız biri aracılığıyla olmayacaksa biraz maceralı oluyor.Hele son vergilendirmelerden sonra cazibesi de kalmadı.Nadir bulunan bir model peşindeyseniz bence sieger nickli üye ile iletişime geçin.Onun yaşadığı macerayı soluksuz takip etmiştik
İkinci elini buldum yarı fiyatına kapattım her işte bir hayır varmış

)
-

Metehantr66
-
dkmbismarck » 10 Eyl 2019, 12:01
Metehantr66 yazdı:dkmbismarck yazdı:Yurtdışından saat almak,eger tanıdığınız biri aracılığıyla olmayacaksa biraz maceralı oluyor.Hele son vergilendirmelerden sonra cazibesi de kalmadı.Nadir bulunan bir model peşindeyseniz bence sieger nickli üye ile iletişime geçin.Onun yaşadığı macerayı soluksuz takip etmiştik

)
iyi günlerde kullanın

-

dkmbismarck
-
Metehantr66 » 10 Eyl 2019, 17:21
dkmbismarck yazdı:Metehantr66 yazdı:dkmbismarck yazdı:Yurtdışından saat almak,eger tanıdığınız biri aracılığıyla olmayacaksa biraz maceralı oluyor.Hele son vergilendirmelerden sonra cazibesi de kalmadı.Nadir bulunan bir model peşindeyseniz bence sieger nickli üye ile iletişime geçin.Onun yaşadığı macerayı soluksuz takip etmiştik

)
iyi günlerde kullanın

Çok Teşekkür ederim
-

Metehantr66
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir