TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Salon Beylerine Bir Sorum Olacaktı

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: TSF Salon Beylerine Bir Sorum Olacaktı

Mesaj asymptote » 11 May 2012, 16:44

Drk yazdı:Bu fotoğrafı saat için değil, gömlek deseni için koydum :)

Ama bizim dikkatimiz saate gitti Drk :) :roll:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj AboveTheRim » 11 May 2012, 17:11

Rugan ayakkabı :? Kaliteli bir derisi olsun, temiz hafif topuklu kösele bir ayakkabı (tabi altına pvc veya lastik gibi bir kaplamasıyla) daha elegant olur.

Yelek out :!: Heleki yaz akşamı...

Düz beyaz gömlekten ziyade desenli Drk'un söylediği gibi bir gömleği kesinlikle tavsiye ederim. Heleki renk/kumaş uyumlu kravat fikrini fixlediyseniz kafanızda. Kravat kesinlikle olsun. Gecenin ilerleyen saatlerinde o ceketlerin çıkma ihtimali yüksek :champ:

Ve Panerai saat alın. Kahverengi kayışlı olsun. :lol:
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj nickynick » 11 May 2012, 17:34

Bu konuda benim fikirlerim şöyle ki:

Önce beyaz bir gömlekle takımı giy, yelegi de giy. Bir fotoğrafını çek görelim burda daha vakit var ise.

Siyah takım, beyaz gömlek (yelekli ya da yeleksiz) + siyah ince kravat kesinlikle "her zaman" tutar.

Bunun yanında, genel görüntüne biraz renk katmak için, kesinlikle cep mendili kullanmanı tavsiye ediyorum. Ama cep mendilinden kastım şunun gibi dümdüz bişi değil:

Resim

Böyle karışık renkli bir model, tabiki kullanım olarak da bu şekilde olmalı

Resim

Bunlar kesinlikle renk tavsiyelerim değil, sadece cep mendilini nasıl kullanacağın konusundaki fikirlerimdi.

Ayrıca, kız arkadaşın elbise renginde kravat bana her zaman çok itici ve gereksiz gelmiştir (herojd saygı duyuyorum, kusura bakma)
Herkes kendi şıklığını ortaya koymalı. Siyah takımın içine düz mavi bir kravat hayal edin mesela, kız arkadaşın elbisesi mavi diye..Kesinlikle kişisellik yok. Onun için benim fikrim kız arkadaşınızın elbisesiyle aynı renk kravat takmamanız. Ama, cep mendilinde o renge ait küçük bir dokunuş olabilir.

Cep mendili renk olarak uyumlu olacak, aynı renkler olacak diye bir şey düşünmeyin. Cep mendili çok serbest seçilebilir.

Ayakkabı noktasında ben olsam parlak rugan ayakkabı tercih etmezdim. Ama bir mezuniyet için ayakkabı almam diyorsan giyilebilir problem değil. Farklı seçeneklerin varsa onları da göz önünde bulundur.

Yelek takım elbisenin kendi yeleği ise, kesinlikle kullanırdım. Yelek kullanmak, oradakilerden bir adım önde olmanı sağlayacaktır.

Ben de nacizane düşündüklerimi yazdım. Fotoğraflarını paylaşırsan giymeyi planladığın yelegin, ayakkabının vs , o konuda nacizane bir kaç fikrimi söylerim.

Şimdiden tebrikler :champ:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Thevenin » 11 May 2012, 17:38

Gayri ihtiyari t-shirtumun onunu ilikledim baktim dugme yok.

Bizimlesin Nicky :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj nickynick » 11 May 2012, 17:40

Bir baktım, başka güzide bir konuda kadim dostum Razz bir moda gurusunun ağzından dökülenleri tercüme etmiş :)

:D

Razz yazdı:E Channel'da bir program seyrediyordum.. Kırmızı Halı'da yaşanan en rüküş hatalar konulu :) Spikerlerden bir tanesi eleştirmen moda grusuna soruyor:

Spiker: Sayın guru.. Listenin neredeyse tamamı kadın ünlüler tarafından işgal edilmiş durumda.. Bunun nedeni nedir..? Erkeklerin rüküş olmama gibi doğal bir yeteneği mi var..?

Guru: Tabii ki hayır.. Ancak bu listeye girmek için bir erkeğin özel bir çaba sarfetmesi lazım.. Öte yandan bu listeye değil, en şıklar listesine girmek için yapacakları son derece basit;
1) Siyah, vücuda oturan, hafif parlak ve ince bir takım..
2) Beyaz, kaliteli bir gömlek..
3) Siyah, ince ve tercihen takımdan daha kendini belli eden ton siyahtan düz bir kravat..
3) Bir çift siyah İtalyan ayakkabı..
4) Bir Rolex Submariner..

Voila..! ve Oscar'ın sahibi..
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj drk » 11 May 2012, 17:40

Thevenin yazdı:Gayri ihtiyari t-shirtumun onunu ilikledim baktim dugme yok.

Bizimlesin Nicky :D

:lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj auron88 » 12 May 2012, 10:08

Arkadaşlar dün bir tanede lacivert interview takım aldım arkadaşa bakıyorduk ikincisine inanılmaz bi indirim sundular 150 TL gibi komik bi rakam olunca bende dayanamadım aldım. Şimdi elimizde iki opsiyon oldu gece 13 haziranda ben yakın zamanda ikisiylede fotoğraf paylaşacağım sizlerden fikir almaya devam edeceğim. Katkıda bulunan herkese teşekkürler yorumlarınız benim için çok değerli
Kullanıcı avatarı
auron88

Mesaj aokyy » 12 May 2012, 12:37

Siyah takım her zaman şıktır zaten. Mesele biraz standart olanın dışında şıklığı yakalamak. Farklı renkler denemekte fayda var.
Kullanıcı avatarı
aokyy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners