TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Babalara

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Tüm Babalara

Mesaj mucadeleci » 15 Ağu 2012, 01:09

fsinan yazdı:Çocuğa sırt çevirmedikten sonra boşanmak duygusal anlamda çocuğu yıkmaz, üzülür elbet ama, biz çocuğumuzu seviyoruz.

Seni üzmek istemem ama yanlış düşünüyorsun, elbette her çocuk üzülür/yıkılır. Üzülmek ve yıkılmak gibi terimleri farklı anlamlandırarak sadece kendini rahatlatırsın, anne ve babanın ayrılığı her çocuğu çok ama çook üzer, buna ister yıkılmak densin ister üzülmek.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj herofb » 15 Ağu 2012, 10:19

Huzursuz bir evde büyüyen bir çocuk yerine annesi ile sakin bir yaşamı olup haftada minimum 2-3 gün babası ile maçın,sporun,sinemanın,gezmenin tadına varan bir çocuk bence daha mutludur.

Bence önemli olan nerede yattığın değil neler paylaştığındır akşam evde gergin anne baba olacağına varsın baba başka yerde yatıp sabah çocuğu mutlu bir şekilde okula bıraksın ya da akşam alıp gezdirsin burada en ama en kritik nokta (fsinan sizde olmadığını biliyor ve çok mutlu oluyorum) anne ve baba çocuğa birbirini kötülemeyecek

edit:imla
En son herofb tarafından 15 Ağu 2012, 13:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj whiskey » 15 Ağu 2012, 10:34

herojd11 yazdı:Huzursuz bir evde büyüyen bir çok yerine annesi ile sakin bir yaşamı olup haftada minimum 2-3 gün babası ile maçın,sporun,sinemanın,gezmenin tadına varan bir çocuk bence daha mutludur.

Bence önemli olan nerede yattığın değil neler paylaştığındır akşam evde gergin anne baba olacağına varsın bana başka yerde yatıp sabah çocuğu mutlu bir şekilde okula bıraksın ya da akşam alıp gezdirsin burada en ama en kritik nokta (fsinan sizde olmadığını biliyor ve çok mutlu oluyorum) anne ve baba çocuğa birbirini kötülemeyecek

Kısmen bunları yaşamış birisi olarak, size tamamen katılıyorum. İnceldiği yerden kopsun ;)
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj fsinan » 15 Ağu 2012, 10:57

herojd11 yazdı:Huzursuz bir evde büyüyen bir çok yerine annesi ile sakin bir yaşamı olup haftada minimum 2-3 gün babası ile maçın,sporun,sinemanın,gezmenin tadına varan bir çocuk bence daha mutludur.

Bence önemli olan nerede yattığın değil neler paylaştığındır akşam evde gergin anne baba olacağına varsın bana başka yerde yatıp sabah çocuğu mutlu bir şekilde okula bıraksın ya da akşam alıp gezdirsin burada en ama en kritik nokta (fsinan sizde olmadığını biliyor ve çok mutlu oluyorum) anne ve baba çocuğa birbirini kötülemeyecek

%1000 katılıyorum. Evin içinde hırgür varken benden kaçıyordu çocuk, şimdi geldiğimi bildiğinden kapıyı çaldığımda çığlıklarla geliyor. Aramız çok iyi. Ben de onu bu kadar çok sevdiğimi ne farketmiştim, ne de gösteriyordum.

Konunun asıl amacı, evin içinde evlatlarımıza ilgi göstermemiz gerektiği idi, ama nerelere geldi ;)
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj asymptote » 15 Ağu 2012, 16:07

Ben de kız amcasıyım ve dediklerini kısmen anlayabiliyorum fsinan :thumbup: Senede birkaç defa görebiliyorum cadı yeğenlerimi, ama her görüşmemizde onları mutlu edecek oyunlar oynuyorum, göbeğimde hoplamalarına dahi izin veriyorum, iyi vakit geçiriyoruz. Şu hayat sevdiklerini yeterince sevebilmek için bile çok kısa..

Ve Baran. Sana da %100 katılıyorum. Olan çocuklara oluyor maalesef. Sorumsuz ebeveynler yüzünden mutsuz olan ve gelecekte de muhtemelen başarısız ve mutsuz olacak olan sayısız çocuk var, çevremde de görüyorum bunları..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj edaliy » 15 Ağu 2012, 18:08

fsinan yazdı:Hiç izleyemiyorum öyle duygusal filmleri. Kramer Kramer'e karşı filmi zaten dağıttı, o yeter.

Çocuğun mutlu olması için ebeveynlerin mutlu olması lazım. Ben mutlu olmadıktan sonra evlilik sürse ne olur ki? Çocuğa sırt çevirmedikten sonra boşanmak duygusal anlamda çocuğu yıkmaz, üzülür elbet ama, biz çocuğumuzu seviyoruz.

ön yargılı olma, bi izle bişey kaybetmezsin, ağlamazsın merak etme :D
filmi izlerken zugzwang kelimesini aklında tut. hepinize tavsiyemdir arkadaşlar.
böyle çok bilinmedik ama çok emek harcanarak çekilmiş filmleri çok severim, hayata farklı bakmayı öğreniyor insan.
=hotel california=
Kullanıcı avatarı
edaliy

Mesaj mehmetalpcan » 16 Ağu 2012, 14:35

tekrar aynı yuvada beraber olmanız dileğiyle,her iki taraf için de düşünmme zamanı ama boynu bükük çocuk için her türlü fedakarlık yapılır selam ve dua ile
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj fsinan » 08 May 2015, 15:45

Aradan geçmiş 3 yıl, bir vesileyle bu başlığı yine gördüm.

Acısıyla tatlısıyla geçen 3 yıldan sonra anladığım şudur ki, evlat, hele ki kız olunca, babaya o kadar tatlı, o kadar kıymetli ki.

Herşeyden gözünüzü bile kırpmadan vazgeçersiniz.

Allah kimseyi ayırmasın.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners