TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj atamen » 04 Haz 2013, 18:21

Thevenin yazdı:CIA'de su an " Muhiddin Topalak ( @ExcaliBuR/Twitter ) from Kazlicesme, in relationship with Kezban! " konusuluyormus.

:lol: Aynen bir de bor madeni var çıkarttırmıyolar bize
Kullanıcı avatarı
atamen

Mesaj vmetin » 04 Haz 2013, 18:47

İnanın anlamadınız. Ben anlatamadım. Daha da konuşmam.

vmetin yazdı:Cehennemin en derin yeri buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. İnanın hüngür hüngür ağladım. Ülkemin çağdaş ve özgür bir ülke olmasının önüne geçen, ve bütün yaşananları mabad korkusuyla yayınlamayan mainstream basının da Allah bin türlü belasını versin. Bu satılık şerefsizlerin gazetelerini almayın, tv lerini izlemeyin. Haber kanalı adı altındaki NTV de Vedat milörün yemek tarifi var.

Demiştim daha önce, yukarıdaki yazımda da aslında özgür ve tarafsız basının ne kadar önemli olduğunu ve onun yokluğunda neler olduğunu yazdım. Thevenin cıvıttığın için ayrıca teşekkür
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj herofb » 04 Haz 2013, 20:19

Ben gayet iyi anladığımı düşünüyorum , dışarıya şikayet etmekten , ülkeyi zor duruma düşürmek gibi şeylerden bahsettiğini tahmin ediyorum ve bende diyorum ki sıra bunlara gelene kadar olanları görelim

Ayrıca daha da yazmam tavrını sana hiç yakıştıramadım , anlatacaksın ki bilmediğimiz bir şeyler varsa öğrenelim ya da atladığımız nokta varsa uyanalım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Thevenin » 04 Haz 2013, 20:30

Hic olumsuz yazmamistim ama, rica ederim. Istihbarat orgutu kaynaklarinin siradan insanlarin guncel olarak erisebildiklerinden cok farkli oldugunu anlatmak icin daha acik ornek bulamamak gibi bir yetersizlik yasadim aslinda.

Anlatimina aciklik getirdigin icin tesekkurler.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj refresh » 04 Haz 2013, 20:44

vmetin bana kalırsa bunları dert etmeye hiç gerek yok. İstanbul, İzmir veya Ankara'da halkına sivil veya polis şeklinde saldıran insanlarla, halkına öldürünceye kadar gaz atanlarla yaşamaktansa amerikan mandası olurum. İnsanlıklar, özgürlükler ve tadındaa (ileri gidince yok oluyor) demokrasi benim için milli değerlerimin üzerinde.

Basın hala yazmıyor, göstermiyor şiddeti, yazıklar olsun :evil:
Kullanıcı avatarı
refresh

Mesaj vmetin » 04 Haz 2013, 21:07

Thevenin yazdı:Hic olumsuz yazmamistim ama, rica ederim. Istihbarat orgutu kaynaklarinin siradan insanlarin guncel olarak erisebildiklerinden cok farkli oldugunu anlatmak icin daha acik ornek bulamamak gibi bir yetersizlik yasadim aslinda.

Anlatimina aciklik getirdigin icin tesekkurler.

Hayatım istihbarat örgütleri çoğumuzun sandığının aksine gerekli doneleri gündelik kaynaklardan, (medya internet vs) topluyor. Ortalıkta sandığımızdan çok bilgi uçuşuyor, sadece bu sitede bile çoğumuzun adı, fotoğrafı, eğitimi, ilgi alanları, işi, gelir seviyesi gibi veriler dışa yani Google aramalarına açık birşekilde var.

Profil çıkarmak da önemli bir ayağı bu işin.
Benim kasdettiğim Facebook a fotoğraf koymak değil. Bazı açıdan çekilmiş fotoğrafları ve yazılmış metinleri direk olarak ab komisyonuna yok bilmem ne fonuna gönderenlerdi.

Amerikan mandası olmak isteyen sevgili arkadaşa da şöyle diyim,

Bağımsızlık giderse manda mı olursun sığır mı görürüz.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj fatihorhan » 04 Haz 2013, 21:08

Bir başbakan eğer diktatör gibi davranırsa ve basın da onun yandaşı olursa bu boyuta gelmesine şaşırmamalı.Benim mutlu olmamı sağlayan tel şey bu olaylarda halkın birbirine kenetlenmiş olması.Polislerin çoğu ise sağduyudan ve merhametten uzak bir şekilde kendi halkına saldırıyor. Eğer başbakan çıkıp halkı sakinleştirseydi bu bu boyuta gelmezdi olaylar.Adama soruyorlar oraya ne yapılacak diyor işte şurayı yıkıp şunu yapacağım şurayada cami yapacağım zaten bu sözleri insanları anlamaktan ne kadar uzak olduğunu gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
fatihorhan

Mesaj 2fast4u » 04 Haz 2013, 21:19

Sadece millet degil TSF de uyaniyor
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners