TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Laptop / Dizüstü Tavsiyeleriniz

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Laptop / Dizüstü Tavsiyeleriniz

Mesaj Frax » 15 Nis 2013, 13:36

Başlığı yeni konu açmamak adına güncelledim. Ben de dizüstü bilgisayarımı değiştireceğim. Mevcut olan HP Envy 17 i7 1.6 8GB Ram. Özellikleri beni 3 senedir fazlasıyla memnun etti, performansta hiçbir sorun yok ancak sobadan farksız. Elimi klavyenin soluna koyamıyorum artık iyice çığrından çıktı.

Macbook'a yakınım baktığımın USA fiyatı 2800 Dolar. 2200 USD olana ram ekleyerek 2400 dolara almak da seçenekler arasında. Öncelik yüksek performans çünkü aynı anda çok sayıda program kullanıyorum.

Dell XPS serisi de beğendiklerim arasında. Alienware'i doğrudan eledim taşınabilir bir şey değil çünkü.

Not: Dönem dönem Thevenin'i rahatsız etmiştim kendisi konuyu görmezlikten gelebilir :D

Apple :arrow: http://store.apple.com/us/configure/ME665LL/A

Dell :arrow: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=sx157p3&model_id=xps-15-l521x&c=us&l=en&s=bsd&cs=04
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Ynt: Laptop / Dizüstü Tavsiyeleriniz

Mesaj hydrocon » 15 Nis 2013, 14:38

Mac aldım ama çok memnunmuyum dersem yalan olur..bir grafikerlik durumu yoksa yada kısaca adobe ile uğraşmıyorsan ssd li bir windows derim.. usa da o fiyatlara ala diz üstü bakabilirsin..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj Frax » 15 Nis 2013, 16:12

Genel olarak şu aşağıda görülen Rhino / Archicad / Autocad / Photoshop ve Illustrator 5 lisinden 3 ü açık durumda olur. Mimarlık durumu da grafikerlik durumu sayılıyorsa evet var o durum :)

Resim

Serdarfb elindeki Vaio için beni taciz ediyor lütfen yönetim gerekeni yapsın :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj serdarfb » 15 Nis 2013, 16:18

:lol: :lol: Kardeşim sana iyilik de yaramıyor ya. :D
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj hydrocon » 15 Nis 2013, 18:19

O zaman kesinlikle mac.. ama ram yerine ssd ile upgrade et faydası çok daha faLa olur; açılış kapanış süresi, program tepkimeleri, şarj süresi..
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj Emre » 15 Nis 2013, 18:33

İsmail Macbook al ama ssd'yi de ram'i de kendin tak. Apple'ın ram ve ssd fiyatları ile piyasa fiyatları arasında uçurum var.

Hatta ihtiyacın ail değilse yaz bitmeye yakın al, back to school kampanyaları oluyor, öğrenci indiriminin yanında ipod touch falan da veriyorlar mail-in-rebate ile. ABD'de olan bir arkadaşın da varsa :lol: anlaşırsınız getirir gelirken :thumbup:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Frax » 15 Nis 2013, 19:03

Emre abi x2 yanitlariniz icin tesekkurler. Mayis icerisinde ABD'den teyzem getirecek. Kendi takma olayini hic bilmiyorum, normalde icinde flash var ssd yerine. Bunu yapanlar var mi Tr'de? Yoksa orijinali bozmamak mi lazim?
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj hydrocon » 15 Nis 2013, 19:15

Bende zamanında çok ikilemde kaldım sonra vazgeçmiştim ki durum şöyle..
Alırken ssd upgrade ile al ki şayet sonradan alıyım ben kendi kafama göre taktırayım dersen 1 yıllık global garantini yakmış olursun.. bu arada kesinliklek faturanı al ve 1 yıl boyunca sakla yoksa bilkom servisleri kesinlikle ser is konusunda yardımcı olmaz..
Bir diğer seçenek şu upgrade etmeden al sonra bir yıl kullan onların takacağından daha kaliteli ve ucuz bir ssd ram taktırırırsın rahat edersin garanti derdin de kalmamış olur :)
Kullanıcı avatarı
hydrocon

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners