İsmail abi devamlı yiyorsun kollar incecik. Bunun formülü nedir yaeraslani yazdı:Cümleten hayırlı bayramlar olsun [emoji2321]
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsmail abi devamlı yiyorsun kollar incecik. Bunun formülü nedir yaeraslani yazdı:Cümleten hayırlı bayramlar olsun [emoji2321]
eraslani yazdı:Cümleten hayırlı bayramlar olsun [emoji2321]
Büyük sırrı açıklıyorum ;mrtkrks yazdı:İsmail abi devamlı yiyorsun kollar incecik. Bunun formülü nedir yaeraslani yazdı:Cümleten hayırlı bayramlar olsun [emoji2321]
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBize de söyle lütfen. Bir çikolata yemeden on kere düşünüyoruz.
eraslani yazdı:Büyük sırrı açıklıyorum ;mrtkrks yazdı:İsmail abi devamlı yiyorsun kollar incecik. Bunun formülü nedir yaeraslani yazdı:Cümleten hayırlı bayramlar olsun [emoji2321]
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBize de söyle lütfen. Bir çikolata yemeden on kere düşünüyoruz.
1-Fotoğraf çektiğin şeyleri yeme [emoji14]
2-Engelleyemediğin yeme eyleminden daha fazla hareket et [emoji6]
Şaka bir yana kilo kontrolü için hayli uğraşmam gerekiyor,bir çoğumuz gibi yemeyi seviyorum,tatlı ve çikolata hastasıyım,ağır spor yapmıyorum ama düzenli olarak yürüyüş ve koşu yapıyorum [emoji106][emoji2321]
Abi daha ne olsun. Ben şu skorların yarısını yapabilsem keşke, çok tebrikler [emoji119]eraslani yazdı:Büyük sırrı açıklıyorum ;mrtkrks yazdı:İsmail abi devamlı yiyorsun kollar incecik. Bunun formülü nedir yaeraslani yazdı:Cümleten hayırlı bayramlar olsun [emoji2321]
1-Fotoğraf çektiğin şeyleri yeme [emoji14]
2-Engelleyemediğin yeme eyleminden daha fazla hareket et [emoji6]
Şaka bir yana kilo kontrolü için hayli uğraşmam gerekiyor,bir çoğumuz gibi yemeyi seviyorum,tatlı ve çikolata hastasıyım,ağır spor yapmıyorum ama düzenli olarak yürüyüş ve koşu yapıyorum [emoji106][emoji2321]
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir
|