TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kariyer Plan覺 Hakk覺nda Fikirler ve Tecr羹be Payla覺m覺

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Ynt: Kariyer Plan覺 Hakk覺nda Fikirler ve Tecr羹be Payla覺m

Mesaj Miriel » 28 Nis 2015, 21:37

Anesthesia yazd覺:K覺ssadan hisse kariyer planlamak i癟in en hay覺rl覺s覺 t覺p yazmamakm覺 :D

Universite tercihi i癟in soran en az 5 gencimizin hayat覺n覺 kurtard覺覺m覺 d羹羹n羹yorum :)

Konutuumuz zamanki s繹zleriniz hala akl覺mda, teekk羹rler. :champ: :champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

Re: Kariyer Plan覺 Hakk覺nda Fikirler ve Tecr羹be Payla覺m覺

Mesaj efendisiz » 28 Nis 2015, 22:07

Alt覺k覺rkbe hay覺rl覺 olsun. Ben u doktorlar kadar Hakk覺'na Raz覺 olmayan bir meslek grubu g繹rmedim yahu benim eim de doktor bizimle ayn覺 g繹revlerde bulunan bir癟ok arkada覺nda Eleri doktor 癟ok Say覺da arkada覺m覺z var yine doktor hepsi ile konuur sorar覺m bi s覺k覺nt覺n覺z var m覺 bi siyasi ile yada b羹rokratla vatandala 癟al覺anla vs bir sorun yaad覺n覺z mi cevap hay覺r 癟al覺ma artlar覺n覺z a覺r m覺 hay覺r maalar覺n覺z yeterli mi evet demek ki iini sahiplenerek yapan halinden memnun olmayanlar art覺k ne istiyorlarsa anlamak m羹mk羹n deil..
efendisiz

Mesaj onatozer » 29 Nis 2015, 00:23

:arrow: :arrow: :arrow:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Bg17 » 29 Nis 2015, 00:49

Ben disarida oldugumdan goremiyorum herhalde herseyin iyiye gittigini...

Aklim egitimim ve bilgim yetmiyo sanirim..
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Anesthesia » 29 Nis 2015, 06:36

efendisiz yazd覺:Alt覺k覺rkbe hay覺rl覺 olsun. Ben u doktorlar kadar Hakk覺'na Raz覺 olmayan bir meslek grubu g繹rmedim yahu benim eim de doktor bizimle ayn覺 g繹revlerde bulunan bir癟ok arkada覺nda Eleri doktor 癟ok Say覺da arkada覺m覺z var yine doktor hepsi ile konuur sorar覺m bi s覺k覺nt覺n覺z var m覺 bi siyasi ile yada b羹rokratla vatandala 癟al覺anla vs bir sorun yaad覺n覺z mi cevap hay覺r 癟al覺ma artlar覺n覺z a覺r m覺 hay覺r maalar覺n覺z yeterli mi evet demek ki iini sahiplenerek yapan halinden memnun olmayanlar art覺k ne istiyorlarsa anlamak m羹mk羹n deil..

:) doktor milletine bayra覺n ucundan tut desek ka癟a diye sorar zaten say覺n efendisiz.
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Clk » 29 Nis 2015, 07:33

Anesthesia yazd覺:
efendisiz yazd覺:Alt覺k覺rkbe hay覺rl覺 olsun. Ben u doktorlar kadar Hakk覺'na Raz覺 olmayan bir meslek grubu g繹rmedim yahu benim eim de doktor bizimle ayn覺 g繹revlerde bulunan bir癟ok arkada覺nda Eleri doktor 癟ok Say覺da arkada覺m覺z var yine doktor hepsi ile konuur sorar覺m bi s覺k覺nt覺n覺z var m覺 bi siyasi ile yada b羹rokratla vatandala 癟al覺anla vs bir sorun yaad覺n覺z mi cevap hay覺r 癟al覺ma artlar覺n覺z a覺r m覺 hay覺r maalar覺n覺z yeterli mi evet demek ki iini sahiplenerek yapan halinden memnun olmayanlar art覺k ne istiyorlarsa anlamak m羹mk羹n deil..

:) doktor milletine bayra覺n ucundan tut desek ka癟a diye sorar zaten say覺n efendisiz.

:lol: :lol: :lol: Anesthesia :D :champ:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj kilimanjaro » 29 Nis 2015, 08:48

Bende nas覺l empati kurduysam :oops: ... sabah sabah ... n繹bet癟ilerrr at覺m覺 getirinnn ... ka癟acam .... benim meskenim dalard覺r dalarrr
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj LDaVoS » 29 Nis 2015, 12:05

Say覺n alt覺k覺rkbe'den 繹z羹r dileyerek unu sormak istiyorum size? ncelikle noktalama iareti hi癟 kullanmaman覺z yaz覺n覺z覺 anlams覺z k覺lm覺. 襤kincisi sizin konutuunuz halini hatr覺n覺 sorduunuz kiiler kimler? Nas覺l doktorlar? Nerelerde 癟al覺覺yorlar?
Benim tan覺d覺覺m, bildiim, g繹rd羹羹m doktorlar覺n hemen hemen hi癟biri halinden memnun deil, bende dahil. imdi ben Hakk覺'na Raz覺 olmayan; art覺k ne istiyorsa anlamas覺 m羹mk羹n olmayan bir doktormuyum ?
Yani benim uanda nas覺l artlarda nelere kar覺 direnerek 癟al覺t覺覺m覺, nas覺l insanlardan k羹f羹r yiyip cevap vermem an覺nda hayati tehlikeye girme riski olduundan cevap bile veremediimi s繹ylersem Hakk覺'ma Raz覺 olmam覺 m覺 olaca覺m.
Ayn覺 ekilde benim tan覺d覺覺m t羹m siyaset癟iler yalanc覺, d羹zenbaz, pislik insanlar dersem ve tan覺mad覺覺m siyaset癟ilerin b繹yle olmad覺覺n覺, hakl覺 yanlar覺n覺n olabileceini eklemez isem yaz覺ma ; bu sizinde yalanc覺 d羹zenbaz olduunu s繹ylemem anlam覺na gelmez mi?
S繹zlerinizi umar覺m ben yanl覺 anlam覺覺md覺r da buna verdiiniz cevap sonras覺 繹z羹r dilemek zorunda kal覺r覺m. Eer s繹zlerinizi doru anlam覺sam bence bu forumdaki t羹m doktorlardan 繹z羹r dilemeniz gerekecek!!
Two brothers : illidan Stormrage and malfurion stormrage
Kullan覺c覺 avatar覺
LDaVoS

Ya: 37
Kay覺t: 03 Haz 2014, 03:54

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners