Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
Bizim Ailemizde Neşet Ertaş sevgisi rahmetli dedemin Neşet Ertaş sevgisinden ileri gelir, Dedemi erken yaşta kaybettiğimiz için ne zaman Neşet Ertaş çalsa biz torunları Dedemizi evlatları Babasını pamuk Anaannem ise hayat arkadaşını anar ve Neşet Ertaş türküleri bizi bir nebze daha duygulandırır, öyle ki, hareketli türkülerini dinlerken dahi içimizde bir hüzün olur. İnsanlığının dünya ortalamasının hatırı sayılır düzeyde üstünde olduğuna şahit olduğumuz, sanatını büyük bir özveri ve sevda ile icra ettiğini bildiğimiz, yeri doldurulamayacak olduğuna kanaat getirdiğimiz, büyük ozanımız Neşet Ertaş a çok bağışlayıcı olan Allah dan rahmet diliyorum. İzmir'de yaşadığını bilmeme ve akrabası ile arkadaş olmam hasebi ile kendisi ile tanışma imkanım olmasına rağmen gidip ziyaret etmediğim için ve kendisi ile tanışmadığım için yaşadığım üzüntü ve pişmanlığı dile getiremeyeceğim, vefatını 15dk. önce T.V. den öğrendim, hislerimi dile getiremiyorum, ölümü kabullenebiliyorum ama kendi vurdum duymazlığımı kabullenemiyorum... Dün gece saat 3 sularında aşağıdaki türküyü defalarca dinlemiştim...