Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
asymptote » 05 Oca 2013, 00:33
Frax yazdı:Foursquare e gelin beyler

Panayır mı var?

Linkedin ve herojd'un önerdiği şekilde kullanılacak bir twitter yeterli aslında.. Instagram ismini çok sık duyuyorum son zamanlarda, ne olduğunu sorsanız inanın bilmiyorum..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
NightLAW » 05 Oca 2013, 06:21
herojd11 yazdı:açıkçası takip edeceğiniz kişileri ve konuları ciddi bir filtreden geçirirseniz bence çok verimli , açıkçası ben çok memnunum şu an için twitter cnn'den bile çok daha hızlı bir haber alma kaynağı ya da salt haberin dışında yorumları almanın çok güzel bir yolu (ama yalnızca o konuya dair önemseyeceğiniz kişilerin)
+1
-

NightLAW
-
Baran » 05 Oca 2013, 09:28
asymptote yazdı:Frax yazdı:Foursquare e gelin beyler

Panayır mı var?

Linkedin ve herojd'un önerdiği şekilde kullanılacak bir twitter yeterli aslında.. Instagram ismini çok sık duyuyorum son zamanlarda, ne olduğunu sorsanız inanın bilmiyorum..

Üyelerin sadece fotograf paylaşımında bulunduğu bir platform.
-

Baran
-
-

whiskey
-
murderbunnie » 07 Oca 2013, 22:51
Sosyal ağlar bizim topluma gerçekten uymadı, yapamadık. Olmuyor

Gunter glieben glauchen globen.
-

murderbunnie
-