TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Daha 襤yi Araba M覺 Yoksa Saat + Araba M覺?

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Daha iyi araba mi yoksa saat+araba mi?

Mesaj rlxdaytona » 17 Ara 2013, 10:24

ben saatleri kesinlikle bir yatirim olarak g繹rm羹yorum. Ama.....Alicagin saatin (Belki Rolex Sub) 10 sene sonraki degerini ve bug羹n alacagin arabanin 10 sene sonra olucak degerini d羹s羹n. Araba 10 sene sonra bir hurdaya d繹n羹secek. Rolex ise kesinlike degerini kayip etmemis olacak...hatta b羹y羹k bir ihtimalle degeri dahada cikacak. Bence sen saate daha cok 繹nem ver......
Sevgiler, Saygilar
Fersan
Kullan覺c覺 avatar覺
rlxdaytona

Ya: 56
Kay覺t: 27 Au 2012, 14:51

Mesaj serdarfb » 17 Ara 2013, 10:33

Bu benimde 癟ok zorland覺覺m bir konu :roll: 8-) :lol: :lol:

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj herofb » 17 Ara 2013, 11:13

bende Serdar abi nerede , dertlerini neden paylam覺yor diyordum :)

neyse bu konuyu 癟繹zmek i癟in 癟ocukluuna inip hereyin sorumlusu o g羹m羹 ka覺覺 irdelemek laz覺m :thumbup:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj onatozer » 17 Ara 2013, 11:27

Serdar baskan 繹zel jet zor, indirme kald覺rma derdi var; oyuzden helikopter+PP derim :thumbup: :D

Terasus, otomobilin ne ama癟la ve ne s覺kl覺kla kullan覺laca覺na gore degisir bu endeks. Hergun 20km ve ustu yap覺l覺yorsa, ise g羹ce servis toplu tasimla degil 繹zel ara癟la gidilecekse benim tercihim otomobil olurdu. Benim icin arabamdan pahal覺 saat kullanma d羹羹ncesi hala ulaamad覺覺m bir tutku seviyesi... Dunya mali diyip hem otomobili hem de saati sizi mutlu edecek olandan tercih etmek en g羹zeli :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj mlm » 17 Ara 2013, 12:07

55 binin 羹zerine 5 bin gibi bir opsiyon konabiliyorsa, 55 binlik bir ara癟+10 binlik bir saat biraz daha zorlayarak al覺namaz m覺 :) Ya da 50+10 da yap覺labilir sanki. Bence bu al覺veriten kolunda bir de saat ile 癟覺kmal覺s覺n, pimanl覺覺 b羹y羹k olur gibime geliyor :)
Saat ve ara癟 ile ilgili alternatifler neler, kafanda hangi modelleri belirledin?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj serhat200 » 17 Ara 2013, 12:34

Razz yazd覺:7 Eyl羹l 2011 g羹n羹, teknik anlamda 襤stanbul s覺n覺rlar覺 i癟erisinde bulunan ancak G繹ztepe'deki evimden 癟覺k覺p bir otomobil al覺p, Bostanc覺'daki ofisime d繹nmemin 7 saat s羹rmesine vesile olan, g羹zide semt Baakehir'den hayat覺ma bir g羹ne gibi doan 206+ sayesinde hayata bak覺 a癟覺m deiti diyebilirim.. Bu nas覺l oldu derseniz, asla unutamad覺覺m o ilk tan覺ma anlar覺n覺 bir kez de sizlerle hat覺rlayay覺m o halde;

Arabay覺 ilk ald覺覺m g羹n ofisimin 繹n羹nde herzamanki gibi sola yanamak i癟in vitesi geriye tak覺p, sol cam a癟ma d羹mesine bast覺m.. Daha sonra sa taraftan gelen olmad覺覺ndan emin olmak i癟in kafam覺 繹nce saa 癟evirdim, sonras覺nda ise sola 癟evirip a癟覺k olan sol camdan 癟覺kartmak suretiyle kald覺r覺ma ne kadar yak覺n olduumu g繹rmek istedim.. Ancak y羹z羹m, feci ekilde, sadece iki-羹癟 santim a癟覺lm覺 olan sol kap覺 cam覺na 癟arpt覺..

21. y羹zy覺l覺n ilk 癟eyreini yar覺lamaya yaklat覺覺m覺z zamanlarda, tek dokunula cam a癟an -ciddi manada fiyat覺 hesaplanamayacak kadar ucuz olan- r繹leyi koymayan ve beni cam覺 sonuna kadar a癟mak i癟in parma覺m覺 cam d羹mesinde bas覺l覺 tutmaya mecbur b覺rakan Peugeot'a, sevgili dostum Serhat200'e selam etmek vesilesiyle, sevgilerimi g繹nderir, bana hog繹r羹n羹n ger癟ek manada insan覺n burnunun direini s覺zlatan tecr羹belerle kazan覺ld覺覺n覺 seve seve 繹rettii i癟in teekk羹r羹 bor癟 bilirim..

Razz yeteri kadar tecr羹be edindin, gelde u arabay覺 art覺k deitirelim bak 羹ste para falan da istemiyorum :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Ya: 47
Kay覺t: 20 Au 2010, 16:55

Mesaj serhat200 » 17 Ara 2013, 12:37

Terasus bence hem arabay覺 hemde saati al. Temiz 2.el ara癟 bulabilirsen aradaki farkla da istediin saati alabilirsin.
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Ya: 47
Kay覺t: 20 Au 2010, 16:55

Mesaj Terasus » 17 Ara 2013, 12:43

2. el araclara bakiyorum daha cok, audi a3 ve benzeri tarzda arabalar ilgimi cekiyor.. keza 4-5 yasinda temiz kullanilmis 3.16i ve muadilleri.. Henuz kesinlesen bir kararim yok, fikir cimnastigi olsun istedim bu baslik altinda, her turlu kombinasyon fikirlerine acigim :) saat olaraksa gonlumde datejust2 var..
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 37 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners