Razz yazd覺:7 Eyl羹l 2011 g羹n羹, teknik anlamda 襤stanbul s覺n覺rlar覺 i癟erisinde bulunan ancak G繹ztepe'deki evimden 癟覺k覺p bir otomobil al覺p, Bostanc覺'daki ofisime d繹nmemin 7 saat s羹rmesine vesile olan, g羹zide semt Baakehir'den hayat覺ma bir g羹ne gibi doan 206+ sayesinde hayata bak覺 a癟覺m deiti diyebilirim.. Bu nas覺l oldu derseniz, asla unutamad覺覺m o ilk tan覺ma anlar覺n覺 bir kez de sizlerle hat覺rlayay覺m o halde;
Arabay覺 ilk ald覺覺m g羹n ofisimin 繹n羹nde herzamanki gibi sola yanamak i癟in vitesi geriye tak覺p, sol cam a癟ma d羹mesine bast覺m.. Daha sonra sa taraftan gelen olmad覺覺ndan emin olmak i癟in kafam覺 繹nce saa 癟evirdim, sonras覺nda ise sola 癟evirip a癟覺k olan sol camdan 癟覺kartmak suretiyle kald覺r覺ma ne kadar yak覺n olduumu g繹rmek istedim.. Ancak y羹z羹m, feci ekilde, sadece iki-羹癟 santim a癟覺lm覺 olan sol kap覺 cam覺na 癟arpt覺..
21. y羹zy覺l覺n ilk 癟eyreini yar覺lamaya yaklat覺覺m覺z zamanlarda, tek dokunula cam a癟an -ciddi manada fiyat覺 hesaplanamayacak kadar ucuz olan- r繹leyi koymayan ve beni cam覺 sonuna kadar a癟mak i癟in parma覺m覺 cam d羹mesinde bas覺l覺 tutmaya mecbur b覺rakan Peugeot'a, sevgili dostum Serhat200'e selam etmek vesilesiyle, sevgilerimi g繹nderir, bana hog繹r羹n羹n ger癟ek manada insan覺n burnunun direini s覺zlatan tecr羹belerle kazan覺ld覺覺n覺 seve seve 繹rettii i癟in teekk羹r羹 bor癟 bilirim..
D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 37 misafir
|