TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ev İçin Mobilya Alışverişi Hakkında Bilgi ve Öneriler

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Ev için mobilya alışverişi hakkında

Mesaj Yase » 01 Haz 2015, 18:44

Eğer uzun sure evlilik planiniz yoksa bence oturma odasi ve yatak odasi kaliteli bir sey alinsa daha iyi olur. Eger yakin surede evlilik plani varsa ikea cok mantikli cunku evlenirken hepsi degisecektir. Ben orta sinifta kelebegin digerlerine oranla daha kaliteli oldugunu duymustum, en azindan gercek agac kullaniyorlarmis medefe sunta vs degil. Tabi üst segment dusunulecekse onda sınır yok ve markalar da belli.
Yase

Re: Ev İçin Mobilya Alışverişi Hakkında Bilgi ve Öneriler

Mesaj asymptote » 01 Haz 2015, 23:01

TV sehpası, orta sehpa, zigon sehpa, kitaplık, çalışma masası vb. ürünler için Kilizman mobilyaya bakabilirsin. Yüzde yüz doğal ahşap kullanıyorlar, ürünleri sağlıklı ve ömürlük, ayrıca fiyatlar uçuk değil. Ben birkaç ürününü aldım ve memnun kaldım. Kargo konusunda tembihlemek gerekiyor yalnız. Benim aldığım bir üründe taşıma hasarı çıktı, geri yolladım masrafsız değiştirdiler..

http://www.kilizman.com/index.php
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj sinanarmy » 01 Haz 2015, 23:08

Bende tek yasiyorum plazma artik bitti simdi led tv kullaniliyor 42 inc ekran cok sinema seven film delisi degilsen yeter bende de 42 lik lg smart var smart olmasi bence onemli cunku ben laptop kullanmayi sevmedigim icin film dizileri tv den nete baglanip izliyorum yukarda arkadas da belirtmis cift kisilik yatak her zaman gerekli birde buz dolabini mini alma tekim diye dondurucu hazne cok ise yariyor benden bu kadarrrr
Kullanıcı avatarı
sinanarmy

Mesaj asymptote » 01 Haz 2015, 23:17

42 inch'ten bir standart gibi bahsediliyor ancak tv boyutuna karar verirken televizyonu ve oturma grubunu ne şekilde konumlandıracağınız önemli. 32 inch de yeterli olabilir. LG IPS LED paneller iyidir bu arada..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Cct » 02 Haz 2015, 01:15

IKEA fikrine kesinlikle katılıyorum. Evlenmeden önce 4 ev değiştirdim ve farklı yapıları olduğundan her seferinde büyük çoğunluğunu yeniden döşedim. IKEA'dan alınca acımıyorsunuz :D

Yazılan (bayansız + IKEA = 3 saat) teoremi kesinlikle doğru. Beyaz eşya çözülmüşse geriye bir cumartesi gününü IKEA'da harcamak kalmış :thumbup:

Bu arada yatağı kesinlikle IKEA'dan alma. Mutlaka Yataş vb. direk yatak takımı satan bir yerden alman çok daha mantıklı olur.

TV konusundan pek anlamam :roll: İş yerinin elektroniklerini tedarik ettiğim mağaza ne önerirse onu alıyorum. En son Philips LED önerdiler (bence zorla sattılar) 1.5 yıldır kullanıyorum PS4 performansı bayağı iyi :D

Son olarak bence çok para harcama. Eğer ufukta evlilik varsa bekar hayatından eşya sokturmuyorlar yeni eve :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj manil » 02 Haz 2015, 08:00

IKEA konusu netleşmiş. Ben de naçizane tek tavsiyede bulunayım, mümkünse işyerinden izin alıp pazartesi sabahtan git. Cumartesi- Pazar gidersen ezilme tehlikesi atlatabilirsin. :)
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Anesthesia » 02 Haz 2015, 09:02

Toplam butçeye bakar, eger atilmasi can yakmayacak mobilyalar istiyorsaniz ikea elbette ki ideal, ama eger uzun sure konforla kullanmak isterseniz elbette kelebek ve dogtas onermek lazim. Haliyi halicidan perdeyi perdeciden alirsaniz fiyat performans anlaminda ikeanin onunde olduklarini gorursunuz
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Clk » 02 Haz 2015, 09:17

Anesthesia'ya katiliyorum. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners