TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Babaya Alınacak Doğumgünü Hediyesi Tavsiyeleri

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Babaya Alınacak Doğumgünü Hediyesi Tavsiyeleri

Mesaj MertYe » 03 Haz 2015, 14:40

Manşetli gömleğe karşı babam. Çanta işine de karşı butun kağıt kürek ne varsa poşette taşıyor. Annem o iş için 10 senedir savaş veriyor halihazırda bende katılmiyim o savaşa.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj asymptote » 03 Haz 2015, 14:59

Sizin babaya hediye almak anlaşılan çok zor bir görev.. Kolaylıklar dilerim.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 03 Haz 2015, 15:01

Zaman kısıtlı ama Seiyajapan'dan güzel bir deri kayışlı Seiko alınabilir [emoji106]
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Cct » 03 Haz 2015, 15:03

Ben geçen sene Ancon Bronze almıştım şimdi Navitimer istiyor. Yok yere gözünü açtım adamın :lol:

Kolay gelsin :champ:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Yase » 03 Haz 2015, 15:08

Bu yaş aralığındaki anne babalara materyalist bir eşyadan ziyade maneviyatı olan bir hediye daha mantikli geliyor bana. Ailenizi temsil edecek/hatirlatacak bir taki yaptirilabilir mesela ya da bir aksesuar bilemiyorum.
Yase

Mesaj MertYe » 03 Haz 2015, 16:24

Benim babama hediye almak cidden zor. Öncelikle lüks tüketime tepki olarak doğduğu için pek bişey beğendiremiyoruz. Bunun sebebi birazda cok çalıştığı ve para kazanmanın ne kadar zor olduğunu bildiğinden kaynaklaniyor.

Benim için kolay oluyor baba bu saat çok iyi ben bunu alayım bak arkasında Atatürk'ün yatı var. Üzerinde Savarona yazıyor. Yazın bende işyerine gidiyorum onunla ama cidden kendi işini yapmak ve özellikle o işe sahip çıkabilmek çok zor.

Görselle desteklemeye çalışayım en azından.

Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Yase » 03 Haz 2015, 17:05

Ben biraz dusuneyim anlamlı hediyeler bulmakta iyiyimdir. Babama almak istedigim bir hediye var mesela, rahmetli dedemden kalma bir cep saati 35-40 yil once eve giren hirsiz tarafindan calinmis babam hala uzulur dedemin hatirasi bu saat icin. O saati bulmam tabiki mumkun degil, yerini de tutmaz ama ayni marka ve modeli bulup almayi dusunuyorum. Sizin de aklınıza gelen bu tarz bir şey varsa anlamli ve guzel bir hediye olabilir.
Yase

Mesaj Architecte » 03 Haz 2015, 17:09

Baba söz konusu olunca hediye çeşitliliği azalıyor, ama hanımlara gelince seçenekler sonsuza doğru gidebiliyor. Saat almayacaksan sevgili Mert, şöyle pahalı gösterişli bir ayakkabı alabilirsin mesela. Yanında da akmayan cinsten güzel bir kalem hediye edebilirsin. Geri kalan parayla da, bilmiyorum İstanbul'da mı yaşıyorsun ama, boğazda, Tarabya taraflarında anneyi de alıp bir ziyafet verebilirsin. Ne dersin? :D
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners