Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.
-

Shinigami
-
- Kay覺t: 02 Haz 2012, 12:10
Ground » 16 Kas 2016, 23:33
Saatiniz hay覺rl覺 olsun. Bu tarz projeler 癟ok k覺ymetli.
Sizin i癟in de 癟ok g羹zel bir hat覺ra olacak inallah.
Tebrikler..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Ground
-
- Ya: 43
- Kay覺t: 17 Ara 2015, 02:48
fsinan » 16 Kas 2016, 23:48
Baran yazd覺:Fsinan benim bildigim Fsinanm覺 s羹phedeyim birs羹redir.Seneler 繹nce pideci bulumas覺nda tan覺t覺g覺m k覺z覺n覺da sevdiim merdivenden d羹en oris date sahibi fsinanm覺

Eer oysan tekrar hogeldin abi o degilsende hogeldin.襤nsanlar覺n hayat覺nda neler oluyor neler...imdi sorsan herkes biey anlat覺r malesef hayat b繹yle hersey biz insanlar i癟in.Eer o fsinansan golfc羹

umar覺m hersey yoluna girmitir.Saat iinden 繹zelliklede al覺p satma ilerinden epey bunald覺m inan girip c覺k覺yorum foruma ama eski saat hevesim benimde kalmad覺.Elimdekileri muhafaza edip denk gelirse ekleme yap覺yorum art覺k ne saatci geziyorum ne biey..Saatin hay覺rl覺 olsun guzel zamanlar覺n覺 g繹stersen eer o fsinansan

birg羹n g繹r羹elim kahve i癟elim.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
G繹r羹elim Baran, benim. O Golf'羹n ve Dou'un ba覺ma a癟t覺覺 ileri anlatay覺m ben sana ama kahve deil rak覺 laz覺m alar覺z

"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
-

fsinan
-
- Ya: 49
- Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35
rtalhaustun » 16 Kas 2016, 23:51
Neler oluyor bir anda.. Ne mutlu size!

in love w/ Cartier
-

rtalhaustun
-
- Kay覺t: 22 Oca 2016, 02:07
-
kilimanjaro » 17 Kas 2016, 00:01
Sevgili fsinan , asla yaln覺z deilsin.Bir k覺z babas覺 olarak seni 癟ok iyi anl覺yor ve diliyorum ki allah her erkee k覺z 癟ocuu nasip etsin.Benim k覺z覺m 16 ya覺nda ve 1 ya覺nda neyse hala o ... 癟ok uzatmayay覺m yeni saatin 癟ok 繹zel , mutlu anlar覺na tan覺kl覺k etsin , hay覺rl覺 olsun
sevgili k覺z覺na ve sana u ark覺y覺 hediye etmek istiyorum ...
https://www.youtube.com/watch?v=UwSeQdg4k-E
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43
Wwtr » 17 Kas 2016, 00:19
Her ey i癟in hayat覺n覺zda hep en hay覺rl覺s覺 olsun. Saatiniz i癟in tebrikler.
-

Wwtr
-
- Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02
mGundogdu » 17 Kas 2016, 00:34
San覺r覺m bu projenin en anlaml覺 saatlerinden biri sizinki. Saatiniz hay覺rl覺 olsun, her ey g繹nl羹n羹zce olsun.
PUHU Leather Goods
-

mGundogdu
-
- Kay覺t: 07 Mar 2016, 00:18
fsinan » 17 Kas 2016, 07:44
kilimanjaro yazd覺:Sevgili fsinan , asla yaln覺z deilsin.Bir k覺z babas覺 olarak seni 癟ok iyi anl覺yor ve diliyorum ki allah her erkee k覺z 癟ocuu nasip etsin.Benim k覺z覺m 16 ya覺nda ve 1 ya覺nda neyse hala o ... 癟ok uzatmayay覺m yeni saatin 癟ok 繹zel , mutlu anlar覺na tan覺kl覺k etsin , hay覺rl覺 olsun
sevgili k覺z覺na ve sana u ark覺y覺 hediye etmek istiyorum ...
https://www.youtube.com/watch?v=UwSeQdg4k-E
Kardeim, biliyorum bu ark覺y覺, y羹rek d羹羹mler...Bu da bizim k覺z覺mla ark覺m覺z, sana ve k覺z覺na hediyem olsun;
https://www.youtube.com/watch?v=SU_s8Z8xJyY
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
-

fsinan
-
- Ya: 49
- Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35
D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 57 misafir