Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
ÜmitYüksel » 05 Eyl 2019, 18:45
Metehantr66 yazdı:asuspc yazdı:Metehantr66 yazdı:Mandos yazdı:Ben anlamadım 3D alışveriş zorunlu değil ki? Siz alın geçin o çeker parayı. Bazı sitelerde tik var hatta 3D kullan/kullanma diye.
Ürünü al a tıkladığımda hiçbir şey demiyor sipariş alındı diyor 2 dakika sonra bildirim geliyor ödeme yöntemini güncelleyin diye bankaya sordum site 3d kullanmadığı için dedi 3dyi iptal edelim o zaman dedim o olmaz dedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi banka ile çalışıyorsunuz.Bizde aynı şekilde alıyoruz 3d normalde devrede ama bir kere kartla ilgili aynı hatayı aldım.Oda kartın yenisi geldiği için eski kart geçersiz olmuş.Ben daha sonra sanalo kart tanımladım sorunsuz alabiliyorum.
Ben ziraatle çalışıyordum siz hangi banka ile sanal kart açtınız iş bankası dolar cinsinden sanal kart açmıyor ziraate de kredi kartım yok o yüzden açamıyorum
İŞ bankası , finansbank ve garanti ile çalışıyorum.Bu arada ödeme aşamasında ben usd olarak seçiyorum.TL dönüşmüş hali ile değil bu yüzden ekstreme o günki banka kuru üzerinden tl bazında yansıyor.Eğer ödeme aşamasında USD değilde TL ye dönüştürülmüş şekilde alırsanız kurda sıkıntı oluyor.
-

ÜmitYüksel
-
seiko299 » 05 Eyl 2019, 19:00
Belki de aldığınız ürün Türkiye’ye gönderilmiyordur.
Ona da dikkat edin.
Bir de Amazon’dan alırken mutlaka satıcının Amazon olmasına dikkat edin. Yoksa sıkıntı yaşarsınız. Hem kargo konusunda hem gümrük vergileri konusunda. Ayrıca kargodan ne geleceği de belli olmaz.
-

seiko299
-
Ankthas » 05 Eyl 2019, 19:29
Kredi kartım yok demişsiniz bence sıkıntı debit kartı kullanıyor olmanız, kartınız Amazon'da ödeme yapmaya uygun olmayabilir, ben ING kullanıyorum mesela onla ödeme yapamıyordum. Yakınlarınızdan kredi kartı bulup öyle deneyin bence

Deniz
-

Ankthas
-
copycat » 05 Eyl 2019, 19:50
Amazon'da kredi kartı sorunu yasayana daha rastlamadim. 3d güvenlik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Bir dostunuzun kartını deneyip ona nakit verseniz?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

copycat
-
Metehantr66 » 05 Eyl 2019, 19:52
Ankthas yazdı:Kredi kartım yok demişsiniz bence sıkıntı debit kartı kullanıyor olmanız, kartınız Amazon'da ödeme yapmaya uygun olmayabilir, ben ING kullanıyorum mesela onla ödeme yapamıyordum. Yakınlarınızdan kredi kartı bulup öyle deneyin bence

Yok iş kredi kartıyla denedim gene kabul etmiyor bu 3d secure olayından dolayı
-

Metehantr66
-
sentez42 » 05 Eyl 2019, 20:05
Metehantr66 yazdı:Ankthas yazdı:Kredi kartım yok demişsiniz bence sıkıntı debit kartı kullanıyor olmanız, kartınız Amazon'da ödeme yapmaya uygun olmayabilir, ben ING kullanıyorum mesela onla ödeme yapamıyordum. Yakınlarınızdan kredi kartı bulup öyle deneyin bence

Model ne ki hocam?
-

sentez42
-
Metehantr66 » 05 Eyl 2019, 22:56
sentez42 yazdı:Metehantr66 yazdı:Ankthas yazdı:Kredi kartım yok demişsiniz bence sıkıntı debit kartı kullanıyor olmanız, kartınız Amazon'da ödeme yapmaya uygun olmayabilir, ben ING kullanıyorum mesela onla ödeme yapamıyordum. Yakınlarınızdan kredi kartı bulup öyle deneyin bence

Model ne ki hocam?
Mako XL
-

Metehantr66
-
görkemk » 06 Eyl 2019, 09:09
banka katları için merkezi arayıp yurtdışı alışverişe açmak gerekiyor bazen
-

görkemk