Umutt yazdı:Ben Meistersinger i de beğeniyorum. Aşağıda Pangea modeli, hem masa hem duvar saati olarak kullanılaniliyor. Fiyatı da 600 TL civarında. Bana göre tek eksiği tasarımın camsız olması. Bir ara Tevfik Aydın a almak için gitmişken, elime alınca bu sebeple vazgeçmiştim.

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel ama, maalesef bunlarda ibrenin yer çekimine göre yaklaşık 5 dk'lık aralığa denk gelen ve dişlilerin arasındaki boşlukdan kaynaklanan gösterim problemi var. Ben 3 sene evvel Tevfik Aydın dan no1 modelin duvar saatini alıp bu sebepten iade etmiştim. Önce sadece benim aldığım üründe sorun vardır diye, mağazada 2-3 kutu daha açıp denedik, hepsinde aynı. İbre yukardan aşağı inerken (12 ile 06 arasında ilerlerken) yerçekiminin +etkisinden dolayı mesela 5 dk'lık bir aralığa denk gelecek şekilde ileri zaman gösterirken, ibre aşağıdan yukarıya çıkarken (06 ile 12 arasında ilerlerken) yerçekiminin negatif etkisi ile doğru zamanı gösteriyor. Ya da bunun tersi. Yukarı doğru ilerlerken eksi 5 dk'ya denk gelecek şekilde gösterim yaparken, aşağı doğru ilerlemeye döndüğünde (ibre 12'den sağ tarafa devrildiğinde) tam doğru gösterim yapmak gibi.