Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
eraslani » 29 Eyl 2016, 07:10
orientmako yazdı:Tek sorun tekerin dönme sayısı artacağından siz göstergede 100 km yol yapmış görüneceksiniz ama aslında 103.2 km yol yapmış olacaksınız. Yakıta, yol tutuşa, konfora vs. etkisi olmayacak.
Tam tersi olabilir mi? Tekerlegin capi küçüldüğü için sürat azalacaktir..55/15 e geçilebilirdi jantlar da değişerek.
Bu arada hayirli olsun

SM-G930F cihazımdan gönderildi
-

eraslani
-
Bahas » 29 Eyl 2016, 16:55
eraslani yazdı:orientmako yazdı:Tek sorun tekerin dönme sayısı artacağından siz göstergede 100 km yol yapmış görüneceksiniz ama aslında 103.2 km yol yapmış olacaksınız. Yakıta, yol tutuşa, konfora vs. etkisi olmayacak.
Tam tersi olabilir mi? Tekerlegin capi küçüldüğü için sürat azalacaktir..55/15 e geçilebilirdi jantlar da değişerek.
Bu arada hayirli olsun

Burdan baktım öyle diyor hocam.
-

Bahas
-
Bahas » 29 Eyl 2016, 16:56
orientmako yazdı:eraslani yazdı:orientmako yazdı:Tek sorun tekerin dönme sayısı artacağından siz göstergede 100 km yol yapmış görüneceksiniz ama aslında 103.2 km yol yapmış olacaksınız. Yakıta, yol tutuşa, konfora vs. etkisi olmayacak.
Bu arada hayirli olsun
http://www.ozyurek.org/lastik_hesabi.htm
-

Bahas
-
eraslani » 29 Eyl 2016, 17:04
orientmako yazdı:eraslani yazdı:orientmako yazdı:Tek sorun tekerin dönme sayısı artacağından siz göstergede 100 km yol yapmış görüneceksiniz ama aslında 103.2 km yol yapmış olacaksınız. Yakıta, yol tutuşa, konfora vs. etkisi olmayacak.
Bu arada hayirli olsun

km saati 103 km/s gösterdiğinde hız 100 km oluyor diye okudum ben bu tablodan..
arabadaki gösterge tekerleğin dönüş sayısını formüle ederek km/s cinsinden bilgi veriyor..her dönüşte daha az yol yapıyorsak gösterdiğinden daha yavaş gitmiş oluruz

-

eraslani
-
Bahas » 29 Eyl 2016, 17:42
eraslani yazdı:orientmako yazdı:eraslani yazdı:orientmako yazdı:Tek sorun tekerin dönme sayısı artacağından siz göstergede 100 km yol yapmış görüneceksiniz ama aslında 103.2 km yol yapmış olacaksınız. Yakıta, yol tutuşa, konfora vs. etkisi olmayacak.
Bu arada hayirli olsun

km saati 103 km/s gösterdiğinde hız 100 km oluyor diye okudum ben bu tablodan..
arabadaki gösterge tekerleğin dönüş sayısını formüle ederek km/s cinsinden bilgi veriyor..her dönüşte daha az yol yapıyorsak gösterdiğinden daha yavaş gitmiş oluruz [emoji106]
Evet haklısınız, ben yanlış okumuşum.[emoji4] [emoji106]
-

Bahas
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir