TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Alex De Souza ( AlexLeSonsuza )

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Alex De Souza ( AlexLeSonsuza )

Mesaj herofb » 01 Eki 2012, 22:26

çoğunuzu ilgilendirmiyor belki de beni hiç anlayamıyorsunuz açıkçası bende konuyu açıp açmama konusunda çok kararsızdım ama twitter & facebook'tan sağa sola küfretmek yerine acımı hiç olmazsa buradaki dostlarımla paylaşmak istedim.

akşamdan beri içimde bir ukte hani boğazınıza bir şeyler düğümlenir ya aynen öyle bir durumdayım , kızgınım , üzgünüm , çok öfkeliyim ama en çok utanıyorum sanırım , ona çok sevdiğim klubümün reva gördüğünden ve bu yapılanlardan dolayı utanıyorum.

Bunları hak etmedi , evet bir gün gidecekti ama böyle olmamalıydı 8 senedir yaptıklarıyla , aile yaşamıyla , Diane yengeyle , Felipeyle bizden biri olmuştu , o büyük kaptandı taraftarın gözünde yeri hemen Lefter'in yanındaydı ki boşuna o heykel dikilmedi , neyse daha fazla yazmaya çalışıp kendimi daha fazla zorlayıp dişimi sıkmak istemiyorum.

GÜLE GÜLE BÜYÜK KAPTAN , yolun açık olsun bu taraftar seni asla unutmayacak...............

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Alex De Souza (Alexlesonsuza)

Mesaj SeRxx » 01 Eki 2012, 22:35

Takıma geldiği gün arkadaşımın tepkisi şu olmuştu : '' Serkan öyle bir oyuncu aldık ki ceza sahasına girdiği zaman hakem direkt gol düdüğü çalıyor ''
Güle güle Alex ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Alex De Souza (Alexlesonsuza)

Mesaj vmetin » 01 Eki 2012, 22:35

Üzülme herofb kardeşim. Kimler geldi geçti. Rıdvan, oğuz
Vanhoijdonk kimler kimler kovuldu ya da kovulur gibi gönderildi.

Hep aynı sözle teselli oluyoruz, futbolcular geçicidir, klüp bakidir. Ben artık Aziz Başkan'ın da misyonunu tamamladığını düşünüyorum. Yenilik zamanı.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Re: Alex De Souza ( Alexlesonsuza )

Mesaj fsinan » 01 Eki 2012, 22:39

İşte bu herifler Türkiye'ye bu sebeple gelmiyorlar. Biz kendi yetiştirdiği değerlere bile saygısı olmayan bir milletiz.

Çok normal bu durum, nasıl sonlanacaktı ki?

NOT:Yalnız o heykel 28.gündeki zombilere benzemiş, iğrenç.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Re: Alex De Souza ( AlexLeSonsuza )

Mesaj serdarfb » 01 Eki 2012, 23:01

Alınan karara saygı duymak mümkün değil. Bu kararda payı olan herkesi şiddetle kınıyorum.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj 2fast4u » 01 Eki 2012, 23:13

Ben 3 kusak fb liyim ama boyle camia gormedim simdi baskana destek icin yuruyenler istifa diye bi daha cikarlar piyasaya... Futbol mu ?bana uzak olsun
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj davinci » 01 Eki 2012, 23:19

Mütevazi örnek bir futbolcu, agresiv ve şımarık Emre yada evden adam aldırırım diyen kara cahil Volkan gibi değil
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj KKarakuş » 01 Eki 2012, 23:37

Bir Galatasaraylı olarak yada hangi renge gönül vermişsek , herkesin ortak düşüncesi eminim ki şudur ; Türkiyede herhangi bir çevrede yada oluşumdaki önde gelenlere ne zaman değer verildi ki ?

Fenerbahçenin tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir futbolcunun,bir değerin bu kadar kolay dışlanması benim aklımda ve pek tabiki sizlerinde aklında Galatasaraydaki Bülent Korkmaz Kaptan'ın yada Hakan Ünsalların vs vs. yaşadığı durumları akla getirmiştir.

Türkiyede bir çok ozanın,bilim adamının yada önde gelen futbolcuların değeri ne zaman verildi ki ?
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners