Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
Evet arkadaşlar hepimiz az ya da çok nostalji seviyoruz, dolayısıyla böyle bir başlık açmayı uygun buldum. Bu başlık altında eski film ve çizgi film jenerikleri, reklamlar, tanıtım broşürleri, eski eşyalar, antika saatlerimiz, kısacası nostalji tadı veren eskiye dair her şeyi paylaşalım istiyorum.. Bir nevi 80'ler yapalım biz de. Tabi dileyen yaşça bizden büyük kıdemli abilerimiz 60'lar da yapabilir Foruma ait böyle bir arşiv oluşturursak hiç de fena olmaz diye düşündüm. Açılışı ben yapayım gerisini siz getirin:
En son asymptote tarafından 09 Eki 2012, 01:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
*asymptote süper başlık. Ninja turtles ve yakari en çok sevdiklerimdi diyebilirim, unutmadan heman söylim, HE-MAN de favorilerim arasındadır Bu arada yakarideki kunduzun konuşmasını bire bir taklit ederim
Kara Şimşek'i ve Mavi Ay'ı da koymuştum ama forum kabul etmedi onları, video olarak görünmüyorlar. Kara Şimşek saati geldi mi sokakta çocuk kalmazdı, ne günlerdi bee.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kara şimşek benim için tam bir efsanedir, daha dün gece izledim TRT1 de ve telefonuma kara şimşek sesleri için aplikasyon indirmeyi düşündüm, bu konularda pek iyi sayılmam bu arada ilgili ve yardım etmek isteyen arkadaşlar varsa öneri ve yardımlara açığım Bende 90 bölümün 80 i ingilizce olarak, mevcut isteyen olursa yollayabilirim.
En son mucadeleci tarafından 09 Eki 2012, 04:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.