Eminimki bu sac dokulme sorun yasayan yanlizca ben degilim , bu basligi acmak ve yasanilan tecrubelerden herkesin faydalanmasini istedim

benim dokulmem cok ciddi boyutlarda degil ama onune gecme cabasi icerisindeyim uzunca bi zamandir..ozellikler yanlarda acilma var yavasdan son 3-4 senedir..
duzensiz beslenmem oldugu icin farkli multivitaminler denedim bir sure ama malesef bir fark gozlemleyemedigim icin biraktim kullanmayi.2 haftadir biota ( bioxcin in USA'deki ismi ) yi kullanmaya basladim , nedendir bilinmez ama 2 hafta icerisinde biraz daha seyreldi sacim..kullanmaya ilk baslanildiginda olur deniyor bu , daha sonra o dokulen saclar daha guclu bir sekilde cikiyor diyorlar..bikac ay kullanmaya devam edecegim , iyilesme gorursem devam edecegim kullanmaya , gormezsem Rogaine kullanmaya baslayacagim..bunun disinda birde yakin bi zaman icerisinde Saw Palmetto denen bitkiyi almaya baslayacagim..bu madde DHT i bloke ederek dokulmeyi durdurmaya yardimci olan bikac etken maddeden biriymis diyorlar...
'
kisaca benim tecrubem bu sekilde , sizlerden de tecrubelerinizi bu baslik altinda paylasmanizi istiyorum..