alperen69 » 10 Nis 2014, 12:31
Arkadalar bir s羹redir saatlerim i癟in kutu almay覺 d羹羹n羹yordum ve bir 羹r羹ne karar verdim , site 羹zerinden verdikleri mail adresine mail atarak birka癟 soru sordum mailime cevap gelmeyince sitede verdikleri irtibat numaras覺ndan arad覺m , arkada h覺zl覺 h覺zl覺 sor baka sorun varm覺 tarz覺nda cevaplad覺 neyse , az sonra arad覺m abi almak istiyorum dedim , bana git gittigidiyor 羹zerinden al dedi , dedim daha 繹nce almad覺m eer banka hesab覺n覺z var ise havale yapay覺m , yap覺kredi varm覺 dedim abi 癟ok kesinti olur ibankas覺 hesab覺m var sizde yokmu tersleyerek 癟ok iim var urat覺rma diyip kapatt覺 , neyse bende sahibinden 羹zerinden almaya 癟al覺t覺m orda kredi kart覺 ile al覺m s繹z konusuymu alamad覺m , d繹nd羹m gittigidiyor a girdim bakt覺m banka kart覺 ile alabiliyorum , 羹r羹n羹 arad覺m gittigidiyorda istediim 羹r羹n yok , arad覺m dedimki abi alaca覺m 羹r羹n gittigidiyorda yok , bana balad覺 f覺r癟a atmaya ne ikide bir aray覺p beni b繹l羹yorsun i yapt覺rm覺yorsun vs , sanki benimkisi i deil , arkadalar herhalde paraya 癟ok doymularki b繹yle 癟覺k覺lar yap覺yor , bizim b繹yle sat覺覺m覺z yok kardeim vs sana bedava yoll覺y覺m tarz覺ndada 癟emkirdikten sonra hay覺rl覺 iler dedim kapatt覺m , bu durumdan da 癟ok rahats覺z oldum , hem t羹m sitelere T羹rk mal覺 kullan覺n diye ilanlar vereceksin hemde seni arayan kiiyi urat覺rmakla kalmay覺p birde f覺r癟a 癟ekeceksin , kesinlikle ticari ahlaka hi癟 uymayan bir davran覺t覺 uan ger癟ekten 癟ok sinirliyim bu konuda ve bu durumu her saat sever bilsin diyede saat ile ilgili 羹ye olduum t羹m sitelere yazacam
Ac覺 suda tatl覺 suda berrakt覺r. Sak覺n g繹r羹n羹e aldanma. G繹r羹n羹te herkes insand覺r ama ger癟ek insan HAK ehli oland覺r! (Hz.Mevlana)