TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Nord Bella Saat Kutusu Sat覺c覺s覺 / Olumsuz Tecr羹be Payla覺m覺

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Nord Bella Saat Kutusu Sat覺c覺s覺 / Olumsuz Tecr羹be Payla覺m覺

Mesaj alperen69 » 10 Nis 2014, 12:31

Arkadalar bir s羹redir saatlerim i癟in kutu almay覺 d羹羹n羹yordum ve bir 羹r羹ne karar verdim , site 羹zerinden verdikleri mail adresine mail atarak birka癟 soru sordum mailime cevap gelmeyince sitede verdikleri irtibat numaras覺ndan arad覺m , arkada h覺zl覺 h覺zl覺 sor baka sorun varm覺 tarz覺nda cevaplad覺 neyse , az sonra arad覺m abi almak istiyorum dedim , bana git gittigidiyor 羹zerinden al dedi , dedim daha 繹nce almad覺m eer banka hesab覺n覺z var ise havale yapay覺m , yap覺kredi varm覺 dedim abi 癟ok kesinti olur ibankas覺 hesab覺m var sizde yokmu tersleyerek 癟ok iim var urat覺rma diyip kapatt覺 , neyse bende sahibinden 羹zerinden almaya 癟al覺t覺m orda kredi kart覺 ile al覺m s繹z konusuymu alamad覺m , d繹nd羹m gittigidiyor a girdim bakt覺m banka kart覺 ile alabiliyorum , 羹r羹n羹 arad覺m gittigidiyorda istediim 羹r羹n yok , arad覺m dedimki abi alaca覺m 羹r羹n gittigidiyorda yok , bana balad覺 f覺r癟a atmaya ne ikide bir aray覺p beni b繹l羹yorsun i yapt覺rm覺yorsun vs , sanki benimkisi i deil , arkadalar herhalde paraya 癟ok doymularki b繹yle 癟覺k覺lar yap覺yor , bizim b繹yle sat覺覺m覺z yok kardeim vs sana bedava yoll覺y覺m tarz覺ndada 癟emkirdikten sonra hay覺rl覺 iler dedim kapatt覺m , bu durumdan da 癟ok rahats覺z oldum , hem t羹m sitelere T羹rk mal覺 kullan覺n diye ilanlar vereceksin hemde seni arayan kiiyi urat覺rmakla kalmay覺p birde f覺r癟a 癟ekeceksin , kesinlikle ticari ahlaka hi癟 uymayan bir davran覺t覺 uan ger癟ekten 癟ok sinirliyim bu konuda ve bu durumu her saat sever bilsin diyede saat ile ilgili 羹ye olduum t羹m sitelere yazacam
Ac覺 suda tatl覺 suda berrakt覺r. Sak覺n g繹r羹n羹e aldanma. G繹r羹n羹te herkes insand覺r ama ger癟ek insan HAK ehli oland覺r! (Hz.Mevlana)
Kullan覺c覺 avatar覺
alperen69

Kay覺t: 25 ub 2013, 00:15

Re: Hayat覺mda b繹yle terbiyesizlik g繹rmedim Nord bella saat k

Mesaj ernest0 » 10 Nis 2014, 12:34

Abi gecmis olsun da sen neden bu kadar sabredip bu urunu zorla almak icin ugrastin ki?

Ilk ters cevabinda agzinin payini verip baska urun arastiracaktin...

Allah bilir bu adam firmanin sahibidir...

Tekrar gecmis olsun...
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Kay覺t: 19 ub 2012, 22:47

Mesaj hydrocon » 10 Nis 2014, 12:49

Bu arkadalara Hasan Emre arkada覺 繹neriyoruz..
Ge癟mi olsun.. memleketteki insan say覺s覺 her ge癟en g羹n azal覺yor..
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj Ozgur » 10 Nis 2014, 12:55

Anlatt覺覺n覺zdan yola 癟覺karak, 繹nc羹ler zaten sonucu haber vermi size. Ilk konumada ilikiyi kesmekte fayda var bu tip sat覺c覺larla.

Kutuyda merak etmedim degil :D

Sevimsiz bir durum fakat bence cok tak覺lmay覺n, para sizde, g羹癟 sizde.
Festina lente
Kullan覺c覺 avatar覺
Ozgur

Ya: 50
Kay覺t: 19 Eki 2010, 19:05

Mesaj alperen69 » 10 Nis 2014, 13:27

kutudan elinde 2 tane varm覺 ondan , baka yerde de bulamad覺m bende mecbur olmak istemezdim , sanki ben bedava istiyorum , almak i癟in bu kadar ura覺yorum birde azar yiyorum senle uraamayacam falan , birde yazm覺larki ilerde seneler sonra bile kendi hatan覺zla cam覺 k覺rsan覺z , deriyi y覺rtasan覺z kargo sizden yollay覺n 羹cretsiz yapar覺z diyen bir yer b繹yle davran覺yor , ALLAH bilir 羹r羹nde sorun 癟覺ksa bunlarla nas覺l diyaloa girilir bilemedim
Ac覺 suda tatl覺 suda berrakt覺r. Sak覺n g繹r羹n羹e aldanma. G繹r羹n羹te herkes insand覺r ama ger癟ek insan HAK ehli oland覺r! (Hz.Mevlana)
Kullan覺c覺 avatar覺
alperen69

Re: Nord Bella Saat Kutusu Sat覺c覺s覺 / Olumsuz Tecr羹be Payla

Mesaj alperen69 » 10 Nis 2014, 14:22

D羹zeltme i癟in arad覺lar , gelimeleri yazaca覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
alperen69

Mesaj ErsinGS » 10 Nis 2014, 18:40

Ben gittigidiyor 羹zerinden alm覺t覺m sipari verdiim 羹r羹n o an olmad覺覺 i癟in bir 羹st modelini fark almadan g繹nderdiler.
Fiyat performans oran覺 ve kalitesini beenmitim. Sirk羹lasyonu 癟ok h覺zl覺 olan bir marka bu nedenle iletiimde biraz
s覺k覺nt覺 olmu gibi geliyor. Ama yinede kabal覺k yapmalar覺n覺 gerektirmez eer yapm覺larsa g羹zel olmam覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
ErsinGS

Ya: 60
Kay覺t: 10 Ara 2011, 00:05

Mesaj alperen69 » 10 Nis 2014, 23:50

telefonla aray覺nca 癟覺kan kiiden farkl覺 bir kii ile g繹r羹mek i癟in google 覺 biraz kar覺t覺rd覺m firma sahibinin telefonunu buldum arad覺m ama yine ayn覺 kii a癟t覺 , dedim ben sizinle anlaam覺yorum firma sahibi ile g繹r羹eyim dedi tamam buyur dinliyorum , dedim hem git gittigidiyordan al diyorsunuz hem orda 羹r羹n yok bunu s繹yleyince azarl覺yorsunuz , bana m羹sait olamad覺覺n覺 2 - 3 g羹n sonra ararsam yard覺mc覺 olaca覺n覺 s繹yleyip kapatt覺k , Saat forumu ve birka癟 yerde daha paylat覺m , bilemiyorum bu paylat覺klar覺mm覺 g繹r羹nd羹 yakla覺k 1 - 2 saat sonra arad覺 ve gittigidiyor 羹zerinden yine benzer bir 羹r羹n羹 sipari etmemi istedi sen onu sipari et 繹deme yap ben senin istediini yollayacam dedi , onun dedii ekilde yapt覺m , arad覺m kargolad覺覺n覺 s繹yledi san覺r覺m kargo yar覺n gelir ve sonucu g繹r羹r羹z
Kullan覺c覺 avatar覺
alperen69

Sonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners